מי זה בדיוק החברה?אתה משלם לחברת האשראי על הכרטיס..
תתקשר לחברה,
תאיים שאתה עוזב..
הם יבטלו את הדמי כרטיס/יחתכו המון מהם...
אם אתה לא זוכר של מי היה הכרטיס..מי זה בדיוק החברה?
הכרטיס הזה נעלם לי מזמן
איך אני יודע?
אני יודע שהכרטיס של אישתיאם אתה לא זוכר של מי היה הכרטיס..
תבדוק דרך הבנק...
יש באתר של מקס אופציה של חסימת כרטיסבנוסף יש איזה כרטיס שעשינו (אני ואישתי)
וגילתי לטיפשותי שכל חודש אני משלם 15.9 שקל בחודש על לא דבר
(בכרטיס שאין לי בו צורך)
נכנסתי לMAX
ואני רוצה לבטל את הכרטיס (שאני אפילו לא זוכר איזה)
למי בדיוק אני פונה כדי לבטל את הכרטיס
והאם אפשר לעשות את זה אינטרטית ולא לחכות לנציג
להלן צילום
צפה בקובץ המצורף 1260465
מבחינתי החוק הראשון שצריך להעביר בכנסת הזאת.והאם אפשר לעשות את זה אינטרטית ולא לחכות לנציג
ישלחו חדש אוטומטית ויחייבו בדמי משלוח.יש באתר של מקס אופציה של חסימת כרטיס
בכאל לא צריך לאייםאתה משלם לחברת האשראי על הכרטיס..
תתקשר לחברה,
תאיים שאתה עוזב..
הם יבטלו את הדמי כרטיס/יחתכו המון מהם...
צריך להתקשר למקס ולבקש לבטל כרטיס מס 2528בנוסף יש איזה כרטיס שעשינו (אני ואישתי)
וגילתי לטיפשותי שכל חודש אני משלם 15.9 שקל בחודש על לא דבר
(בכרטיס שאין לי בו צורך)
נכנסתי לMAX
ואני רוצה לבטל את הכרטיס (שאני אפילו לא זוכר איזה)
למי בדיוק אני פונה כדי לבטל את הכרטיס
והאם אפשר לעשות את זה אינטרטית ולא לחכות לנציג
להלן צילום
צפה בקובץ המצורף 1260465
רק קחו בחשבון שזה לא פחות מחצי שעה המתנה.... או מעבר בין נציג לנציגצריך להתקשר למקס ולבקש לבטל כרטיס מס 2528
וזהו
בכל כרטיס של מקס?בכאל לא צריך לאיים
פשוט להתקשר ולבקש שיתנו הנחה , זה תמיד עובד לי
ודרך אגב אפשר גם לבקש מבצעים יש להם מידי פעם המון הטבות למי שמעביר מעל סך מסוים מקבל כסף ישירות לחשבון
סתם כזה נחמד
אני דיברתי על כאלבכל כרטיס של מקס?
כל הכרטיסים של כאל?אני דיברתי על כאל
על מקס אין לי מושג
בעיקרון כןכל הכרטיסים של כאל?
גם של יש?
במקס צריך לאייםבכל כרטיס של מקס?
ונניח שאני מאיים וזה לא עובד אליהםבמקס צריך לאיים
בכאל לא צריך, פשוט מבקשים לקבל את ההטבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //