- הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;900434:לא, לא חבל. כי כולם יהיו שימושיים, איכותיים. ונקנו למטרה הנכונה.
שלא כמו עכשיו, שיש המוני פונטים, וחלק ניכר לא נצרך או לא מתאים.
נכתב ע"י eden7115;900500:אתה בעצם אוצר: "הגרפיקאים עושים טעויות בבחירה של הפונטים הם רוכשים - אז שהחבות ישנו את השיטה".
אולי במקום זה עדיף ללמד גרפיקאיים איך לבחור פונטים?
גרפיקאי שבחר בחבילה פונטים רבים שאינם שימושיים סביר להניח שגם כשירצה פונט לפרוייקט מסויים יחשוב שפונט X יתאים וירכוש אותו וכשיעלה אותו לחו"ד לפורום () יגידו לו "להחליף פונט דחוף" - האם הוא יוציא עוד 200 ש"ח למשפחה של משקלים ולא ירוויח כלום על העבודה או שימשיך עם אותו הפונט אפילו שלא מתאים?
מה אתה חושב שיקרה?
נכתב ע"י eden7115;900121:אתן לך דוגמא: השבוע סיימתי עימוד של עיתון שהפעם הזו הכיל כולו פרסומות (לא הגזמה).
אם לא היה ברשותי מאגר פונטים נרחב - הייתי צריכה או לקנות עבור כל פרסומת 2-3 משקלים (תכפיל ב-20) או להשתמש עבור כל הפרסומות במס' המשקלים המצומצם שברשותי.
אם באמת הייתי נזקקת לקנות 20 משפחות פונטים לעבודה הזו, ז"א כ-50 משקלים - כבר היה עדיף לי לא לקחת את העבודה הזו כלל...
אם לא הייתי קונה - כמובן משיקולים כלכליים - "ננסה להסתדר עם מה שיש" - הייתי חוטאת לדעתי לעצמי ולמקצוע.
מה עדיף?
נכתב ע"י eden7115;900500:גרפיקאי שבחר בחבילה פונטים רבים שאינם שימושיים סביר להניח שגם כשירצה פונט לפרוייקט מסויים יחשוב שפונט X יתאים וירכוש אותו וכשיעלה אותו לחו"ד לפורום () יגידו לו "להחליף פונט דחוף" - האם הוא יוציא עוד 200 ש"ח למשפחה של משקלים ולא ירוויח כלום על העבודה או שימשיך עם אותו הפונט אפילו שלא מתאים?
מה אתה חושב שיקרה?
נכתב ע"י eden7115;900518:אלעזר, אתה מתעלם באופן שיטתי מהדוגמאות שנתתי:
דוגמאות אלו מעידות כי מאגר פונטים לגרפיקאי הוא הכרחי!
ומכיוון שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - באם חברות הפונטים ייענו לעצתך זה יבוא על חשבון חבילות הפונטים - ואנו נצא המופסדים!
(למי שלא זוכר את הבעת דעתי מלפני כ-6 עמודים: אני בעד שיתנו לגרפיקאי שכבר רכש חבילה בחברה מחיר טוב יותר לפונט בודד כדי שיהיה אפשרי לרכוש פונטים ספציפיים אם נזקקים להם במחיר ריאלי.
אם האלטרנטיבות העומדות בפני הם מחיר של 50 ש"ח למשקל בודד או להשאיר את מצב החבילות - אני בוחרת בלי היסוס במצע החבילות - כי בסופו של דבר הוא משתלם הרבה יותר).
נכתב ע"י eliezer;900586:MIG ו7115 EDEN
דרך אגב,
כמדומני שאיננו נחלקים אלא בשאלה, מה עדיף, ביטול החבילות מכל וכל ומכירה רק בבודדים, או מכירה רק בחבילות.
ובעצם זה בכלל לא מה שבאתי לומר.
עיקר הבקשה/דרישה היא:
תמכרו גם בבודדים!!!
נכתב ע"י mig;900669:לצטט??![]()
נכתב ע"י eliezer;900672:כיוןן שאתם מדקדים עמי בקוצו של יוד...
לו יהי כל מה שאמרתי כלא היה, והריני מגיש התנצלות רשמית.
מה שכתבתי לבסוף, הלכה אחרונה היא...
(למעשה כוונתי בזה היא שיש פגמים רבים במכירה בחבילות, אך לא זו עיקר מגמתי בשרשור זה, שבו עיקר חפצי היה לעורר על הצורך לאפשר לקנות בבודדים.)
נכתב ע"י eliezer;901702:ZE="5"שלום.
כיוון שנדמה שהאשכול הגיע לכלל מיצוי, ברשותכם אכתוב כמה מילות סיכום:
מאד חששתי, אם לפתוח אשכול זה. לבל אכשל חלילה בלשה"ר. ומקווה אני שכתבתי כראוי.
ולכן אשוב ואבהיר:
כל,חברות הפונטים חביבות וטובות. ומכולן קבלתי יחס טוב ואדיב מאד.
ואף זכיתי להכיר אישית חלק מהמנהלים של החברות.
ואוכל להעיד שהם אנשים נפלאים.
כל הכוונה באשכול זה, הייתה להאיר ולעורר, שיש דרך טובה וראויה יותר,לתמחור הפונטים. וגם להצביע על חסרונות הדרך הקיימת. על מנת לעורר לחץ ציבורי, ודרישה מצד הלקוחות.
לא משום שיש בעיה אצל החברות או שהן רוצות לפגוע או לסחוט את הלקוחות, חלילה.
אלא כארגון מחאה חברתית לגיטימית הפועלת כחלק משוק תקין. ההולך ומתקדם.
ובע"ה. יהיה אשכול זה לתועלת לכולנו, וגם לחברות עצמן, ולא חלילה יזיק לאיש. השם ישמור ויציל.
ואם חלילה וחס עלה מדברי פגיעה במשהו, או בחברה כל שהיא, הרני מגלה דעתי שלא זה רצוני, ויהיה דברי כאילו לא נאמרו. בבקשת סליחה רבה.
ואחתום בתודה רבה, לכל המגיבים והמשתתפים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים