היכן ניתן לראות את הטבלה?במשרד האנרגיה יש טבלה ברורה כמה המחיר הכי זול הקיים בכל איזור, ועדיין יש תמיד מקום להתמקח על מחיר עוד יותר זול!!!
מי משלם כזה סכום ואפילו חצי מזה?60 ש"ח לקוב!!!!
באתר של משרד האנרגיה.היכן ניתן לראות את הטבלה?
כל הדירות החדשות אין בלוני גז אלא צוברים שהם הכי זולים מבחינת החברותבלוני גז הכי זול מכסה גם את עלויות ההתקנה תוך תקופה ביחס לחברות הגז..
אם אני לא טועה, צפת משלמים כמעט מחיר זה - תבדקו בטבלה.מי משלם כזה סכום ואפילו חצי מזה?
מחיר הגז במודיעין עילית:
12.50 לפני מע"מ לקוב/ 14.62 כולל מע"מ
20 ש"ח תשלום קבוע לא כולל מע"מ/ 23.4 כולל מע
תשלום קבוע יכול להיות 10 ש"ח.
סופר גז נראה לי הכי יורדים במחיר, צריך להתמקח בשם כל הדיירים ולומר שאם לא הרי שכל הבניין עובר להצעה יותר זולה.
גם השירות שלהם טוב מאוד.
מה שאתה משלם לא מוכיח את מה שהשכנים בבניין ממול משלמים... ייתכן שמשלמים כפול וייתכן שחצי...מחיר הגז במודיעין עילית:
12.50 לפני מע"מ לקוב/ 14.62 כולל מע"מ
20 ש"ח תשלום קבוע לא כולל מע"מ/ 23.4 כולל מע"מ
מענין אותי,מה שאתה משלם לא מוכיח את מה שהשכנים בבניין ממול משלמים... ייתכן שמשלמים כפול וייתכן שחצי...
כתבתי שיש במשרד האנרגיה טבלה ברורה.מענין אותי,
האם אתם מכירים נתונים אחרים במודיעין עילית?
אגב, מדובר בצובר מרכזי לכמה בנינים.
כל הדירות החדשות אין בלוני גז אלא צוברים שהם הכי זולים מבחינת החברות
סופרגז בכל העיר מחירים אחידים.מענין אותי,
האם אתם מכירים נתונים אחרים במודיעין עילית?
אגב, מדובר בצובר מרכזי לכמה בנינים.
באיזה עיר?זה מה שכתבתי אפשר להתקין בלוני גז אפי' שיש צוברים וההתקנה לא עולה בכלל כ"כ יקר ובטווח הארוך זה יוצא זול משמעותית,אצלינו בשכונה רוב התושבים התקינו בלוני גז אפי' שיש צוברים - שווה את המחיר !!
בלון גז קטן מספיק בד"כ לחצי שנה/8חודשים ....זה נמכר בד"כ ב 2 בלונים (בלון אחד עולה קצת יותר יקר)
2 בלוני גז עולים בסביבות ה 200 ש"ח
בכל העריםבאיזה עיר?
דרך איזה חברה?
הובלה נורמלית או פיראטית?
בביתר עילית סופרגז מתחילה ב 14.9 + מע"מ ויורדת ל 9 +מע"מ לפי בקשת הלקוח.סופרגז בכל העיר מחירים אחידים.
וככל הנראה כך גם שאר החברות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים