לא מדוייק.המחיר נע בין 5 ל- 7 אל''ף
לאו דווקא מתחילות עושות בזול,ואפשר למצוא מתחילות במחירים זולים.
מאיפה הבאת את זה?אחת שעובדת עצמאי בד"כ תעבוד פחות מאחת שעובדת במשרד 8
עבודה יקרה לא מוכרים בזול.וכשאני עושה עצמאי אני לוקחת יותר זול
צודקת, אבל כדי שיכירו אותך (אם את לא מפרסמת) את מוכנה טיפה להוזיל. (עדיין, לא ממש זול, אבל בפחות כי זאת לא העבודה העיקרית שלי, אלא רק תוספת עבודה בערבים)עבודה יקרה לא מוכרים בזול.
כל אחד מכיר את העבודה שלו ואת הערך שלה.
אני מסכימה איתך.צודקת, אבל כדי שיכירו אותך (אם את לא מפרסמת) את מוכנה טיפה להוזיל. (עדיין, לא ממש זול, אבל בפחות כי זאת לא העבודה העיקרית שלי, אלא רק תוספת עבודה בערבים)
נכון, האמת בכלל נושא שלא קשור לאשכול. רק רציתי להגן על זו שאמרו עליה שהיא לא מקצועית לכן מתמחרת פחות.מצד שני אם את שכירה 8 שעות ביום את פחות פנויה לעבודות הנוספות כעצמאית, גם מבחינת השעות שאת לא יכולה להתפנות ללקוח בשעות העבודה שלך. והן מבחינת זה שאת מגיעה לעבודה העצמאית כשאת כבר בסוף יום העבודה מה שיכול להשפיע על התוצאה, לעומת זאת עצמאית פנויה יותר לעבודה וגם מבצעת אותה בשעות הרעננות, מה שמשפיע גם על התוצר וגם על הלו"ז.
אמתאני עם נסיון לדעתי יותר מרב המעצבות כא
לא חושבת שזה נכון, וחבל.למרות זאת ובגלל שאני בעיקר שכירה מתמחרת יחסית בזול עבודות עצמאיות
לא זה מה שבאתי להגיד, חלילה אם זה מה שמובן כי אני לא מכירה אותה.רק רציתי להגן על זו שאמרו עליה שהיא לא מקצועית לכן מתמחרת פחות.
סליחה. את צודקת. מהרתי להתבטא.. את צודקת שיש מה ללמוד בנושא התמחור.לא זה מה שבאתי להגיד, חלילה אם זה מה שמובן כי אני לא מכירה אותה.
אמרתי שמי שעושה עבודה טובה אן שום סיבה שתיקח עליה זול ולא משנה אם היא רק עצמאית או משלבת בין שכירה לעצמאית.
לאור התגובות וההלם שלך.שלום
מחפשת לדעת מה המחיר המקובל לעיצוב פנים של מטבח, די קטן.
ואם אפשר גם המלצות על מעצבת אלופה וזולה.
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים