קודם כל תודה על תשובתכם הבחור חלה בקוןרונה באוקטובר שנה שעברנו דהיינו ניתן עוד לקבל תעודה של תו ירוקואיך אני מוציאה לו את זה דרך משרד הבריאות תעודת זהות/?מחלים יכול לקבל תעודה של תו ירוק ממשרד הבריאות שתקפה עד אמצע השנה הלועזית
הוא גם יכול להתחסן
קודם כל תודה על תשובתכם הבחור חלה בקוןרונה באוקטובר שנה שעברנו דהיינו ניתן עוד לקבל תעודה של תו ירוקואיך אני מוציאה לו את זה דרך משרד הבריאות תעודת זהות/?
והאם כדאיח להתחסןבגלל פג תוקף תעודה ושוב תודה רבה.
ממש תודה הבעיה שנכנסתי למאתר משראד הבריאות מלאתי כל הפרטים אבל רשום מספר טלפון שאין לו ההודעות וא תקעו אותי בשליחת קוד![]()
הפקת תעודות של משרד הבריאות
תו ירוק מאפשר להיכנס למקומות שמחויבים לפעול לפי הנחיות התו הירוק. תעודת קורונה משמשת ליציאה מישראל. כאן תוכלו להפיק בקלות את שניהם.corona.health.gov.il
לגבי כדאיות החיסון אין לי שמץ של מושג
תשאלו רופאים או רבנים
הם שולחים קוד בשיחה קולית (שימו לב לרשום את המספר שרשום על שמו בקופ"ח)ממש תודה הבעיה שנכנסתי למאתר משראד הבריאות מלאתי כל הפרטים אבל רשום מספר טלפון שאין לו ההודעות וא תקעו אותי בשליחת קוד
מה אפשר לעשות?
הוא שולח קוד בהודעה קוליתממש תודה הבעיה שנכנסתי למאתר משראד הבריאות מלאתי כל הפרטים אבל רשום מספר טלפון שאין לו ההודעות וא תקעו אותי בשליחת קוד
מה אפשר לעשות?
אין צורךהם שולחים קוד בשיחה קולית (שימו לב לרשום את המספר שרשום על שמו בקופ"ח)
לא נכון (מניסיון)מגיע לכל מספר
ממש תודה הבעיה שנכנסתי למאתר משראד הבריאות מלאתי כל הפרטים אבל רשום מספר טלפון שאין לו ההודעות וא תקעו אותי בשליחת קוד
מה אפשר לעשות?
מדוייק!מחלים יכול לקבל תעודה של תו ירוק ממשרד הבריאות שתקפה עד אמצע השנה הלועזית
הוא גם יכול להתחסן
חיסון 1מי שעבר קורונה לפני כמעט שנה צריך חיסון אחד שניים?
מאוחדת וכללית נותנים. ועדיין אין חובה להתחסן מבחינת משרד הבריאות.כרגע חלק מקופות החולים לפחות מכבי ולאומית, לא יודעת לגבי השאר
לא נותנות חיסון למחלימים, מחשש שלא יהיו מספיק חיסונים לאלה שאינם מחוסנים כלל
מנגד נותנים תו ירוק למחלימים
מה שאומר שאין חובה להתחסן כרגע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //