זה נכון לגבי המתחסנים פעמיים,מה נקרא סרולוגי גבוה?
למתחסנים זה מגיע לעשרות אלפים!!
החיסון השני לא יותר מסוכן מהראשון...מסוכן
אפשר מקור לנתונים בבקשה? אחרי שבוע מהחיסון השני?יש הרבה יותר אנשים שהתחסנו בשתי מנות וקיבלו קורונה מאשר מחלימים שקבלו קורונה
מי אמר?מחלימי קורונה טבעיים הם מחוסנים הרבה יותר מאשר המחוסנים בפייזר
גם אלה שהחלימו לפני שנה
לא מסוכן ואפילו מומלץ.יש למשהו מושג האם מסוכן למחלים לקבל את החסון פעמיים?
תוכלי לצור איתי קשר?איזו רופאה? אם מכבי אני אגיד לך ממי לבקש, נתנו לי בכיף.
אני עם נוגדנים כלומר עם תעודת מחלים ולא הייתי חולה עד כמה שידוע לי.
לא מתחסנת.
למה לא להתחסן מה כבר יכול להיות.תוהה אם יש ענין, והרופאים לא ממש יודעים לתת תשובות מסודרות..
מענין אותך לשמוע מה אנשים עושים.
מניין המידע הזה?יש הרבה יותר אנשים שהתחסנו בשתי מנות וקיבלו קורונה מאשר מחלימים שקבלו קורונה
מחלימי קורונה טבעיים הם מחוסנים הרבה יותר מאשר המחוסנים בפייזר
גם אלה שהחלימו לפני שנה
מההודעות של @חיה לנדאו נראה היא לא היתה חולה מאומתת, ולכן קיבלה הפנייה לסרולוגית מרופא, עקב חשיפה לחולה מאומת.תוכלי לצור איתי קשר?
ממש מעונינת לדעת איך אפשר
תודה רבה
לגמרימההודעות של @חיה לנדאו נראה היא לא היתה חולה מאומתת, ולכן קיבלה הפנייה לסרולוגית מרופא, עקב חשיפה לחולה מאומת.
חיה, אני צודקת?
לגבי נוגדנים אני לא יודעלא מדויק, נכון שיש בין 2 ל6 אחוז מהמתחסנים שלא פיתחו נוגדנים, אבל אלו שכן - חלקם הגדול פיתח נוגדנים ברמה הרבה יותר גבוהה ממחלימים.
הרופאה הסכימה לתת לי בגלל שהייתי חולה אבל אין לא עשיתי בדיקת קורונה....שאלה לי, מאיפה יש לכם הפניה לסרולוגית אם אתם מחלימים?
הרופאה לא הסכימה לתת לי
עשיתם פרטי?
א"כ, איפה?
אין קשר בין פיתוח נוגדנים לסיכוי לחלות שוב.לא מדויק, נכון שיש בין 2 ל6 אחוז מהמתחסנים שלא פיתחו נוגדנים, אבל אלו שכן - חלקם הגדול פיתח נוגדנים ברמה הרבה יותר גבוהה ממחלימים.
מה זה מזערי? כמה מדובר? וכמה מחוסנים נדבקו? יש לך נתונים?לגבי נוגדנים אני לא יודע
מבחינה רפואית הנוגדנים הם לא המדד הברור לגבי החסינות
מספר המחלימים שחלו שוב הוא מזערי
מדובר אולי בכמה מאות מתוך מאות אלפים.
ברבים מהם, לא ברור האם זה הדבקה חדשה
גם אלו שחלו לאחר שהחלימו ,עברו את זה בצורה קלה מאוד למעט מקרים בודדים
המחלים הוא המחוסן הטוב ביותר
מחלימים שחלו שוב מדובר בין חמש מאות לאלף אישמה זה מזערי? כמה מדובר? וכמה מחוסנים נדבקו? יש לך נתונים?
לפי נתונים שהעלו כאן לפני חודש וחצי בערך היה מחלימים שנדבקו לא פחות מהמתחסנים.
סוד צבאי?מחלימים שחלו שוב מדובר בין חמש מאות לאלף איש
רובם בגילאים צעירים עם תסמינים קלים
לא ידוע על תמותה
מתחסנים אחרי שתי מנות שחלו מדובר באלפים רבים (המספר המעודכן והמדויק הוא סוד צבאי)
תמותה של בין לפחות בין 100 ל200 איש, (המספר המעודכן והמדויק הוא סוד צבאי)
מבחינת מספרי הנדבקים זה לא אומר כלום, כיון שהרבה מהמחלימים (בכל אופן שאני מכירה) אינם עושים בדיקה גם אם הם לא מרגישים טוב, בשונה ממתחסנים שכן נבדקים (שוב, אלו שאני מכירה). עניין פסיכולוגימחלימים שחלו שוב מדובר בין חמש מאות לאלף איש
לא ידוע על תמותה
מתחסנים אחרי שתי מנות שחלו מדובר באלפים רבים (המספר המעודכן והמדויק הוא סוד צבאי)
בין 100 ל200 באיזה חודש נפטרו לאחר חיסון שני?מחלימים שחלו שוב מדובר בין חמש מאות לאלף איש
לא ידוע על תמותה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים