יש אותו במלאי. הוא יעיל?גם התחילפים כמו אקטיטלק כבר לא במלאי,
כן שבוע שעברהאם מישהו נתקל לאחרונה במוצר ?
תודה !
כמו כן העלון למוצר התעדכן באתר משרד הבריאות בעלון עדכני לחודש 07/2025 (מה שלכאורה מוכיח על כוונה לחדש את שיווק המוצר)שלום רב
זמין בבתי המרקחת
בברכה,יעקב אלגרבלי
מנכ"ל,
אופיר את שלפארם תרופות וקוסמטיקה בע"מ
אני מאמין שההסבר קשור להחמרה בעלון לצרכן של שתי התכשירים בחודש 12/2024 (בתקופה שהתכשירים לא היו בשיווק) שעיקרה היא הוספת אזהרות בקשר לסיכונים לתגובות מסויימות, ולשימוש במצבים מסויימים. החמרות כאלו קשורות בדרך כלל לתלונות או דיווחים כלשהם ולא לקפריוזה של החברה או משרד הבריאות.מעניין , מה הסיבה שהפסיקו לייצר?
אשמח לדעת היכן יש את המוצר, לא משנה באיזה גודל והמחירלגבי האונדציל אני קיבלתי תגובה לפנייתי במייל לשירות של רקח, ממנכ"ל החברה (לא ברור לי למה התגובה יצאה ממנו, אבל זאת המציאות), שהמוצר זמין בבתי מרקחת
כמו כן העלון למוצר התעדכן באתר משרד הבריאות בעלון עדכני לחודש 07/2025 (מה שלכאורה מוכיח על כוונה לחדש את שיווק המוצר)
בפועל במכבי פארם באתר המוצר לא קיים ובסניף שלהם בעיר מגורי הם לא הצליח להזמין את המוצר למרות שעדכנתי אותם על המייל שקיבלתי.
בבית מרקחת פרטי באיזורי המוצר קיים רק בגודל המוקטן (30 ג'), שכצפוי הוא לא בסל הבריאות. המחיר שלו שם היה 14.90 ש"ח במקום המחיר של השתתפות עצמית על תרופת מרשם (כמדומני במכבי כיום 18 ש"ח), עבור המוצר הרגיל שגודלו יותר מכפול (80 ג'), אבל אני מאמין שבקרוב המוצר הרגיל גם כן יהיה זמין בבתי מרקחת.
ובא לרגל גואל.
המתחרה הזכור לטוב פונגימון של חברת תרימה התחיל כמוצר שייועד נטו לצה"ל ואח"כ בעקבות ההצלחה הורחב לכלל האוכלוסיה.השבוע במכבי פארם קיבלתי הסבר מדהים מהרוקח - מאז תחילת המלחמה כל האונדציל הולך לחיילים.
לדבריו מאחרי השביעי באוקטובר לא קיבל אונדציל כלל.
אשמח לדעת היכן יש את המוצר, לא משנה באיזה גודל והמחיר
גם לי אמרו כך בבית המרקחתאשמח לדעת היכן יש את המוצר, לא משנה באיזה גודל והמחיר
כשהייתי לפני כחצי שנה בסופר פארם הרוקח אמר לי שהצבא הזמין את כל הייצור של האבקה,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים