מחסנים או לא????????

• הוסף לסימניות
רופאים יקרים, אשמח לשמוע את המלצותיכם:
נ.ב. נימוקים ייתקבלו בברכה (ככה מקובל)

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך ההודעה האחרונה שלי שוכפלה שוב לכאן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1069289:
אה, ואם הבריאות שלנו כל כך חשובה למדינה צריכים לגרש או לשים בבידוד את כל המסתננים שהם הביאו עימם את המחלה מארצותיהם שם היא עדיין מכה בכוח ולא מוגרה.

דברי הבל וגזענות!!!
זה בדיוק מה שאמרו שם ליהודים רגע לפני שהעלו אותם על קרון הרכבת.

• הוסף לסימניות
לשאול רופאים זה ממש לא אובייקטיבי!

נכתב ע"י קקטוס;1069306:
רופאים יקרים, אשמח לשמוע את המלצותיכם:
נ.ב. נימוקים ייתקבלו בברכה (ככה מקובל)

רופא תמיד תמיד יאמר להתחסן (גם אם הוא חושב אחרת הוא חייב להגיד בעד החיסון)
לכן עדיף ללמוד לבד את הצדדים מאשר לסמוך בעיניים עצומות על רופאים.

• הוסף לסימניות
בכל מחלת ילדים אם כבר יש נוגדנים(טבעיים או ע"י חיסון) ניתן לבדוק ולראות ע"י בדיקת דם. ואז אין צורך בחיסון.
האם גם את הפוליו אפשר לבדוק?
אם ילד כבר נדבק ממשהו והפוליו כבר דוגר בו ( הרי יש שבועיים של דגירה לפני הסימנים), האם זה לא יותר מסוכן להתחסן?

אשמח לשמוע פרטים ממשהו שבירר (ולא עצבים טיפשיים)

• הוסף לסימניות
ובקטנה- משום מה יש לי תחושה שבציבור שלנו יש כאלו שתמיד ירגישו חכמים יותר ממשרד הבריאות או כל משרד אחר, הם לא פריארים, אומרים לחסן- הם דוקא לא יחסנו, מי זו הממשלה שונאת הדת הזו שתגיד לנו מה לעשות?....
נו נו.
[/QUOTE]

אז לידיעתך בדיוק ההפך. בציבור שלנו דווקא כולנו בטוחים שמשרד הבריאות חכמים יותר מאיתנו ואם הם אומרים, אז מי אנחנו שנגיד אחרת.
את יודעת לדוגמא בכמה אוכלוסיות היום כבר לא מביאים את החיסון הפטיטיס b שניתן ביום הלידה? רק בציבור החרדי משום מה עדיין לא שמעו על זה וכ-ו-ל-ם נותנים, כי משרד הבריאות החכמים אומרים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;1069410:
ובקטנה- משום מה יש לי תחושה שבציבור שלנו יש כאלו שתמיד ירגישו חכמים יותר ממשרד הבריאות או כל משרד אחר, הם לא פריארים, אומרים לחסן- הם דוקא לא יחסנו, מי זו הממשלה שונאת הדת הזו שתגיד לנו מה לעשות?....
נו נו.

אז לידיעתך בדיוק ההפך. בציבור שלנו דווקא כולנו בטוחים שמשרד הבריאות חכמים יותר מאיתנו ואם הם אומרים, אז מי אנחנו שנגיד אחרת.
את יודעת לדוגמא בכמה אוכלוסיות היום כבר לא מביאים את החיסון הפטיטיס b שניתן ביום הלידה? רק בציבור החרדי משום מה עדיין לא שמעו על זה וכ-ו-ל-ם נותנים, כי משרד הבריאות החכמים אומרים...[/QUOTE]

ממש לא!
חצי מהחרדיות שאני מכירה לא מביאות הפטיטיס B ביום הלידה...

מי שזורם עם ההוראות זורם איתם בלי קשר לדת,
ומי שלא, לא - בלי קשר לדת.

לשאול תמיד טוב, להבין למה עוד יותר טוב, מה ההשלכות... מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי41;1069401:

ממש לא נכון! אני ישבתי עם הרופא שלנו וגם הוא התלבט בדיוק כמו כולנו, בסופו של דבר פגשתי אותו היום בטיפת חלב מחסן את הילדים, אבל הוא ממש לא ענה לי ישר כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי41;1069401:
הפניה שלי הייתה לרופאים שכתבו כאן באשכול, ואם יש למישהו את הכלים המקצועיים ללמוד את הדברים, הוא יכול ללמוד לבד, עד אז, עדיף לסמוך על אנשים חכמים שהשקיעו חצי מחייהם בלימודי רפואה.

• הוסף לסימניות
אחרי התלבטות הרופא ענה לא?

נכתב ע"י mediadesign;1069424:
ממש לא נכון! אני ישבתי עם הרופא שלנו וגם הוא התלבט בדיוק כמו כולנו, בסופו של דבר פגשתי אותו היום בטיפת חלב מחסן את הילדים, אבל הוא ממש לא ענה לי ישר כן.

הרופאים מפחדים מאד לדבר נגד חיסונים !מנסיון!

• הוסף לסימניות
אצלנו, רופא ילדים שהוא גם מנהל מחלקת נוירולוגית ילדים בביה"ח בני ציון ממליץ בכל פה לבצע את החיסון.
כמובן שצריך לשאול גם את הרב אבל אני מאמינה ויודעת שכאשר כל אחד שואל את הרופא שלו ואת הרב שלו- זו בדיוק התשובה שהותאמה בשבילו משמיים.
ולכן התשובה משתנה מאדם לאדם אפילו אצל אותו הרופא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי41;1069468:
הרופאים מפחדים מאד לדבר נגד חיסונים !מנסיון!
פשוט מאוד, גם אם הם מפקפקים, הם מספיק נבונים כדי לדעת שיש סיכונים גדולים בהמנעות מחיסון, מכדי שיוכלו לקחת את האחריות על כתפיהם.
(אגב, ד"ר אפי הלפרין הוא מנהל מחלקה בביקור חולים, ואין לו שום בעיה להביע את עמדותיו באופן עקבי, גם בדיונים בפתוחים בתוך משרד הבריאות - עיינו בפרוטוקולים ותווכחו)

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה את האנשים שכל כך בטוחים שמה שהרופאים אומרים זה קודש קודשים:rolleyes:
לצערי אני מכירה הרבה מאוד אנשים שבעקבות ידיעותיהם המובהקות של הרופאים, גרים היום בד' על ד' אמות בהר המנוחות.
מי אמר שמה שמשרד הבריאות אומר זה 100% לטובת הציבור??
יש אנשים שאם היו שומעים באבסולוטיות לרופאים כפי המלצותיהם של כמה ניקים פה כבר לא היו איתנו פה היום.
הייתי מצפה בפורום חרדי לשמוע המלצות אבסולוטיות לשמיעה לרבנים, אבל משום מה הרוח שנושבת פה היא בדיוק להיפך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1069660:
הייתי מצפה בפורום חרדי לשמוע המלצות אבסולוטיות לשמיעה לרבנים, אבל משום מה הרוח שנושבת פה היא בדיוק להיפך.

רק אני קראתי (וכתבתי:))
כמה וכמה פעמים שעם הנתונים שהרופא מביא הולכים לרב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1069660:
א

אחרי ששומעים את ההמלצות כאן הולכים עם זה לרב, :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1069665:
רק אני קראתי (וכתבתי:))
כמה וכמה פעמים שעם הנתונים שהרופא מביא הולכים לרב?

נכתב ע"י קליגרף B;1069668:
אחרי ששומעים את ההמלצות כאן הולכים עם זה לרב, :)

אתן יודעות בדיוק למי היתה כוונתי;)

• הוסף לסימניות
עוד הערה קטנה, המקור היחיד לידיעה שלי שיש דיון אם לחסן או לא זה פרוג, ומי שלא מחובר לא יודע בכלל שיש נושא כזה על סדר היום.
איזה מן משרד בריאות זה שמעדכן בצורה שהרבה מאוד אנשים לא מעודכנים בכלל.
אני לא קיבלתי שום הודעה שצריך לחסן, אם אני לא קוראת עיתונים ולא חשופה לאינטרנט מאיפה אני אמורה לדעת??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1069673:
עוד הערה קטנה, המקור היחיד לידיעה שלי שיש דיון אם לחסן או לא זה פרוג, ומי שלא מחובר לא יודע בכלל שיש נושא כזה על סדר היום.
איזה מן משרד בריאות זה שמעדכן בצורה שהרבה מאוד אנשים לא מעודכנים בכלל.
אני לא קיבלתי שום הודעה שצריך לחסן, אם אני לא קוראת עיתונים ולא חשופה לאינטרנט מאיפה אני אמורה לדעת??

כשזה יהיה צורך חיוני כבר יזמנו אותך לטיפת חלב טלפונית. :)

בכל אופן ככה עשו עם הילדים שחיסוני הפוליו שלהם לא הושלמו. (הנגיף המומות, בזריקה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1069677:
כשזה יהיה צורך חיוני כבר יזמנו אותך לטיפת חלב טלפונית. :)

בכל אופן ככה עשו עם הילדים שחיסוני הפוליו שלהם לא הושלמו. (הנגיף המומות, בזריקה)

הוזמנו טלפונית בלי עדכון על אלה בקבוצות סיכון שלא מומלץ לחסן,
תבואו וזהו.

אצלנו גם כן הזמינו בצורה מאוד ברורה ומשכנעת בלי אזהרות או משהו.
(אני, למרות שכרגע איני משתייכת לאף כת;), התרשמתי שכשמשכנעים לבוא להתחסן בכל מיני שכנועים, שותף לזה איזה שהוא אינטרס. ולגבי הרופאים המחויבים לקופות ושות', אם יש לכם רופא שאתם יכולים לשאול אישית, המלצה שלו, מה היה עושה עם ילדיו, תוכלו לשמוע תשובה טובה. אני עשיתי את זה בחיסון לשפעת ואגב הומלץ לי לא לחסן, מקרה שלי. ולכן- אני לא חושבת שצריך להתנגד אבל לבדוק חייבים. וללכת בעינים עצומות- אסור לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה