- הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצות על דלונגי משולב כיריים. קרוב ל-10 שנים, מעולה!
נכתב ע"י EC;2035670:אבל לאחרונה הגוף חימום התקלקל ומזייף לגמרי..
אנא המלצות! רוצים להתחדש בתנור לפני פסח..
תודה רבה![]()
בילד אין - זה תנור בנוי בקיר.נכתב ע"י שחר עולה;2037145:אני מבינה שמרוצים מה "דלונגי" מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין התנורים שהוזכרו לעיל
א. להבת טורבו?
ב. בילד אין?
שאלה נוספת: לגבי החגז - יש לכם? איך אתם מסתדרים אם התנורים החדשים - שמעתי שיש בעיה, האם יש לה גם פתרון?
אני רואה שמישהי ממליצה להחליף את גוף החימום, בואו נשאל כך, כמה זמן בד''כ לוקח לכם לאפות קוגל תפו''א (4 תבניות אינגלישקייק) בתנור?
אמרו לי שצריך לקחת גג שעה ועשר דקות, לי לוקח שעתיים פלוס בחום 200 מעלות - זה סביר, נורמלי, או מוגזם?
יש לכם מושג אם אפשר לתקן גם את הגז? כרגע בשלב זה רק 2 להבות עובדות לי נורמלי, אחד בכלל לא עובד (הקטן), והשני נדלק, נכבה איך שמתחשק לו... פתאום עושה רעש כזה ונכבה - מוכר לכם דבר כזה?
נכתב ע"י בתישראל;2036978:משהיא פעם השתמשה בניקוי עצמי? זה שווה?
אם את שואלת מבחינה הלכתית, יש פיתרון - פשוט להוציא את התקע מהקיר לפני החג.שאלה נוספת: לגבי החגז - יש לכם? איך אתם מסתדרים אם התנורים החדשים - שמעתי שיש בעיה, האם יש לה גם פתרון?
נכתב ע"י בתישראל;2036978:משהיא פעם השתמשה בניקוי עצמי? זה שווה?
בארור. יש לך גם כסף...נכתב ע"י userit;2036780:לי יש שולטס, בילט אין, מעולה! ממש מרגישים את ההבדל בתוצאות!
מבחר תכניות יעילות ופירוליטי.
נכתב ע"י RCpro;2038824:בארור. יש לך גם כסף...
שולטס מייצרים תנורים שמחזיקים עם 0 תקלות ואפייה אחידה עד שהם מתים.
ראיתי תנור שאפה מחמאות גם בימיו האחרונים, כאשר כולו התפרק מעייפות המתכת.
נכתב ע"י בתישראל;2038920:בואו נצמצם את השאלה לכאלו שקנו תנור בשנה או שנתיים האחרונות ומרוצות ממנו. זה אולי יוכל יותר לכוון אותנו. תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים