- הוסף לסימניות
נשמח לשמוע חוות דעת
איך היא עם כספים?ורדה שטיינברג היא תותחית ומתמחה בעיקר בחוק הנוער.
ורדה היא מהעורכות דין שהרווחה רועדים מהם (לא תמיד זה עוזר כי הרווחה יכולה להתנקם במי שמביא עורך דין מדי טוב)יש מישהי שהיא סבלנית וישרה וטובה מאד בכספים?
שיודעת לעלות על כל השקרים של השני?
איך היא עם כספים?
??כי הרווחה יכולה להתנקם
אם זה קשור לגירושין,נשמח לשמוע חוות דעת
איזה דיינים? יש לך כאלה בכיס?אם זה קשור לגירושין,
תתייעצו עם דיינים.
זה גם תלוי מול מי עומדים ועוד פרמטרים
הלחצת אותי, האמת.אם זה קשור לגירושין,
תתייעצו עם דיינים.
זה גם תלוי מול מי עומדים ועוד פרמטרים
גם זה מלחיץורדה היא מהעורכות דין שהרווחה רועדים מהם (לא תמיד זה עוזר כי הרווחה יכולה להתנקם במי שמביא עורך דין מדי טוב)
היא לוקחת הרבה כסף
אני מכירה אותה רק מתיק בעיניני משמורות, מרכז חירום וכו'
בסופו של דבר גם ברווחה ישובים אנשים , וכמה שהם משתדלים להישאר בדעה אובייקטיבית זה קשה וכמעט בלתי אפשרי. וברגע שרואים צד שמגיע עם עו''ד לוחמני הם פחות מחבבים את זה. ויכולים לחשוש לניכורגם זה מלחיץ
מה זה להתנקם? באופן חוקי?
ניכור? בגלל שעומדים על הזכויות שלך?בסופו של דבר גם ברווחה ישובים אנשים , וכמה שהם משתדלים להישאר בדעה אובייקטיבית זה קשה וכמעט בלתי אפשרי. וברגע שרואים צד שמגיע עם עו''ד לוחמני הם פחות מחבבים את זה. ויכולים לחשוש לניכור
הלוואי, אולי זה גם תלוי בעיר אבל בעניינים כאלה הרווחה מנסה לצאת מהסיפור בצורה הכי קלה ובסופו של דבר בית משפט תמיד יקבל את חוות דעתם...בסופו של דבר גם ברווחה ישובים אנשים , וכמה שהם משתדלים להישאר בדעה אובייקטיבית זה קשה וכמעט בלתי אפשרי. וברגע שרואים צד שמגיע עם עו''ד לוחמני הם פחות מחבבים את זה. ויכולים לחשוש לניכור
אוף אתם מייאשים ממששששהלוואי, אולי זה גם תלוי בעיר אבל בעניינים כאלה הרווחה מנסה לצאת מהסיפור בצורה הכי קלה ובסופו של דבר בית משפט תמיד יקבל את חוות דעתם...
הייתי ממליצה להתייעץ עם מישהו שעבר משהו דומה.
אל תצפו שהרווחה תעזור לכם ואל תצפו שבבית משפט יצא הצדק...
"מְקוֹם הַמִּשְׁפָּט שָׁמָּה הָרֶשַׁע" (משלי)
לצערי ראיתי את זה מניסיון...
בתוך מי שמכיר את התחום מקרוב ומתעסק איתו, אני יכול לומר שלצערינו הרווחה (אני לא מכליל את כולם אבל כמעט רובם...) היא גוף קשה מאוד, ובעיקר למי שעושה להם שרירים, (ובעיקר אם אתה חרדי-והם חילוניים).(לא תמיד זה עוזר כי הרווחה יכולה להתנקם במי שמביא עורך דין מדי טוב)
גם שם אמרו שהכל מכור מראש וגם בבית משפטאם עדיין לא, עדיף לתפוס סמכויות בביה"ד הרבני.
?ומתעסק איתו,
מה הכוונה?אני מכיר סיפורים מסמרי שיער על התנהלות של רווחה (לא רק בגלל שעשו מולם שרירים), התהנהלות על גבול הבלתי חוקי, ואפי' יש סיפור אחד מפורסם מאוד מירושלים שהגיע לבית משפט-וגם הם לא הצליחו לכופף את הרווחה, לכן כדאי להיזהר מהם, אך לא להוריד את הראש.
לא הייתי נסחף לומר שהכל מכור מראש, אבל לכל דיין או להבדיל שופט יש אג'נדה שאתה הוא מקדם, ההבדל הוא שביה"ד קרוב יותר להלכה היהודית מאשר בית משפט...גם שם אמרו שהכל מכור מראש וגם בבית משפט
אז בית משפט עדיף
כלומר???בתי הדין לא משתפים פעולה עם הרווחה?
בתחום, כלומר גירושין והמסתעף...
מבחינה הלכתית טהורה ודאי שלא (ערכאות וכו'). אבל בנוגע למזונות לפעמים בית משפט פוסק מזונות גבוהים יותר מבי"ד רבני.זבשאלה על ענייני ממון - בית משפט עדיף?
יש מקצוע כזה?בתחום, כלומר גירושין והמסתעף...
פעם זה היה נכון, היום בד"כ בבית משפט מתחשבים גם בהכנסות של האמא (מעל גיל 6), וגם בחלוקת זמני שהות בקביעת סכום המזונות. כך שבבית דין המזונות גבוהים יותר.אבל בנוגע למזונות לפעמים בית משפט פוסק מזונות גבוהים יותר מבי"ד רבני.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים