תודהחסום
בדקת בגמח בנווה יעקב בירושלים? יש להם מלאאא מכל מידה השאלה מה פנוי..אני זקוקה למידות מהשמלה הזו
חלק עליון קטיפה שחורה
חלק תחתון קומות שמנת-לבן עם נקודות שחורות
צפה בקובץ המצורף 975389
המידות להן אני זקוקה:
12
8
8
5
5
5
5
אשמח לכל מידע בענין
תודה ענקית!
בדקת בגמח בנווה יעקב בירושלים? יש להם מלאאא מכל מידה השאלה מה פנוי..
כן, בדקתיניסית בהשכרה בנווה יעקב?? כי יש להם את כל הסרייה בכל המידות.
מה המספר טלפון של הגמח?כן, בדקתי
אבל השמלה והתאריך מבוקשים מידיי
1800552020מה המספר טלפון של הגמח?
אשמח מאודיש לי מידה 8 להשכרה
אם זה מעניין אותך
בגמ"ח של נורדמן מודיעין עילית - נראה לי 40 שקל.מה המחירים של הגמחים האלו? וכמה זמן צריך לקחת מראש ואחרי כמה זמן להחזיר?
אני מתלבטת אם שווה לי, כי אני מרחוק, ולנסוע לקחת ולהחזיר וכו'
יש למישהי טלפון?
גמח בנווה יעקבמה המחירים של הגמחים האלו? וכמה זמן צריך לקחת מראש ואחרי כמה זמן להחזיר?
אני מתלבטת אם שווה לי, כי אני מרחוק, ולנסוע לקחת ולהחזיר וכו'
יש למישהי טלפון?
יש לי מידה 8 להשכרה
אם זה מעניין אותך
לאחותי יש מידה 12 ו8 אם מענין אותך עדין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים