מרוצה מאד!!
מקרר מעולה!! עננק וקל לניקוי.
כמה זמן יש לך אותו?לא מצאתי![]()
שימו לב שהוא מהיבואן הרשמי 'סמליין' ולא יבוא מקביל.
היבואן הרשמי עולה באזור ה-4800 והמקבילים עולים אפילו 3600!
אבל אחריות אמיתית תוכלו לקבל רק אצל היבואן הרשמי. מה גם שעכשיו יש מבצע של סמליין שבתוספת 180 ש"ח מקבלים אחריות מלאה על המקרר ל-5 שנים.
לא כדאי להתפתות ליבוא מקביל, לא תמוז ולא אשורוב. אין לכם אח"כ למי לחזור.
כנ"ל לגבי כל המוצרי חשמל. אבל במקרר הזה ספציפית בדקתי ונדהמתי מההפרשים.
אגב, שימו לב אם מספיק לכם התקן של המכון הטכנולוגי, תבררו בכל דגם אם ישנו. אם אתם רוצים דווקא משמרת השבת אז לא משנה.
יצא לך להשתמש במקפיא כמו מקרר, או שזה סתם גימיק פרסומי?
אז אני שמחה לחדש לך, שאם יש לך מקפיא נפרד ויש בו מקום, ואת לחוצה במקום במקרר, כמו לפני 3 ימי חג ושבת, את יכולה להעביר את המקפיא למצב מקרר. כך אמרו לי בחנות.לא זכור לי שאמרו עליו את הפונקציה זו
כן יש פונקציה של הקפאה מהירה, ובזה השתמשתי. לא הרבה.
אנחנו לפני קנייתו.תודה רבה על הטיפים.
יש לכם הכרות עם הדגם הזה? יודעים אם הוא מומלץ?
בדיוק אמר לי מקודם סוכן שדגם RT58 יותר נמכר. מעניין, דווקא בציבור שלנו הגודל חשוב.אנחנו לפני קנייתו.
אין לנו המלצות מיוחדות מלבד זה שהוא סמסונג.
הוא לא דגם נפוץ בציבור שלנו ולא ברור למה. הוא מכיל ה-מ-ו-ן.
אולי נוזיל על ידי קניה קבוצתית?אנחנו לפני קנייתו.
2 תנורים בילד-אין וכיריים אינדוקציה. שניהם אלקטרולוקס - את כל אלו בדיוק כבר יש לי...אולי.
אנחנו רוצים גם 2 תנורים בילד-אין וכיריים אינדוקציה. שניהם אלקטרולוקס.
בשמחה נצטרף לקנייה מרוכזת.
כמה עלו?2 תנורים בילד-אין וכיריים אינדוקציה. שניהם אלקטרולוקס - את כל אלו בדיוק כבר יש לי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים