- הוסף לסימניות
יודעת מאיש מקצוע (קבלן ואדריכל) שזה הכי חסכוני והכי מחמם, חוץ ממזגן. רק הרבה לא יודעים את זה.איך את יודעת שזה חסכוני? האם יותר חסכוני מרדיאטור?
יודעת מאיש מקצוע (קבלן ואדריכל) שזה הכי חסכוני והכי מחמם, חוץ ממזגן. רק הרבה לא יודעים את זה.איך את יודעת שזה חסכוני? האם יותר חסכוני מרדיאטור?
מה עלויות ההפעלה? מה איכות החימום?
והכי חשוב, איך מושכים כבל מהתקרה שלא יכער נורא?
מותר לתלות באמבטיה?מצו"ב תמונה של מקרן תליה:
![]()
כי החום עולה למעלה.
ולכך תמיד עדיף שהפיזור יתחיל ממקום נמוך.
נראה לי שכן רק להיזהר שלא יהיה קרוב לבגדים או לדלת, בודאי לא על החום הגבוהמותר לתלות באמבטיה?
מישהו יודע מה עלות ההפעלה של רדיאטור פחות או יותר לשעה?
זה תלוי בגודל אבל בנוני זה בערך 2500W שזה אומר כ1.3 ש"ח לשעה,
אבל כדאי מאוד לבדוק מה הצריכת חשמל ספציפית לדגם שלכם
גם בקונבקטור יש 2 דרגות חום וגם תרמוסטט (כלומר דרגות במספרים מ-1 עד 5 - תלוי בדגם). אמנם החימום של מזגן הוא זול, אבל יש כאלה שלא אוהבים את האוויר החם שגורם למחנק וליובש בחדר. אני למשל משתמש קצת במזגן (מדליקה לחצי שעה כל כמה זמן במשך היום - תלוי במזג אוויר) ומשתמשת גם בקונבקטור במיוחד לפני השינה ובבוקר.כשבאים למדוד צריכת חשמל של מכשיר חימום
חשוב להבחין בין מכשירים עם טרמוסטט כמו רדיאטור או מזגן
לבין מכשירים ללא טרמוסטט כגון מאוורר חימום או ספירלות. [קונוקטור אני לא יודע.]
משום שרדיאטור לאחר שהוא מגיע לחום שלו הוא נכבה! מה שלא קיים בספירלות.
דבר נוסף כשכתוב על רדיאטור 2500 ואט הכוונה כשכולם דולקים בד"כ יש ברדיאטור 3 מצבים מצב של גוף חימום חלש כ1000 ואט מצב שני גוף חזק כ1500 ואט ומצב שלישי שניהם יחד כ2500 ואט.
כך שצריך להביא את 2 הנתונים האלו בחשבון בהשוואה מול שאר המחממים.
מזגן לחדר הכי זול!!!! כ700 ואט! וזה פחות 700 כי הוא נכבה פעמים רבות.
אני לא יודע מהיכן אתם לוקחים את הנתון.מזגן לחדר הכי זול!!!! כ700 ואט! וזה פחות 700 כי הוא נכבה פעמים רבות.
זה תלוי בגודל אבל בנוני זה בערך 2500W שזה אומר כ1.3 ש"ח לשעה,
אבל כדאי מאוד לבדוק מה הצריכת חשמל ספציפית לדגם שלכם
הנה!אני לא יודע מהיכן אתם לוקחים את הנתון.
יש לי מזגן 1.5 כ"ס מהשנים האחרונות.
לפי הנתונים הרשמיים הוא לוקח 6.6 אמפר. כלומר במידה והמזגן יפעל רצוף הוא יצרוך 1,452 V
במציאות המזגן פועל ברוב הזמן. ולרוב הצריכה בפועל גדולה מהצריכה הרשומה.
אך עדיין המזגן הוא הזול.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים