זה במידה הכי גדולה יכול להתאים?מישהו עושה דבר כזה?
חולצה סגורה, שרוול ארוך, מגיעה עד הברך...
זה יותר כמו כותנת בעצם![]()
תודה על הקישוריםזה במידה הכי גדולה יכול להתאים?
![]()
6.99US $ 50% OFF|Custom Logo Quick-drying T-shirt Printing Logo Picture Text Team Name Men And Women Short Sleeve Shirt Advertising Shirt - T-shirts - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
2.96€ 66% OFF|Individuelle Druck T Shirt Männer/frauen/Kind der DIY Ihre Wie Foto oder Logo Weiß Top tees Modal T shirt Größe S 4XL|T-Shirts| - AliExpress
![]()
3.68€ 41% OFF|Anpassen Ihre Wie Foto oder Logo Ihre EIGENEN Design T Shirt Männer Unisex Weiß Rosa T shirt Casual Kurzarm T shirt top Tees Männlichen|T-Shirts| - AliExpress
![]()
13.21€ 50% OFF|100% baumwolle T shirt Männer Angepasst Text Diy Logo Ihre Eigenen Design Foto Drucken Uniform Unternehmen Team Bekleidung Werbung T shirt|T-Shirts| - AliExpress
אני בירושליםאיפה את צריכה
וכמה המחיר?
איפה בירושלים,אני בירושלים
מה המחיר - את שואלת אותי??
תודה, נווה יעקב מצוין לי, מקסימום אשלח עם שליח.
השנה קיבלנו אותם בסוף שנה ונאמר לנו שזו הדפסה מעולה שלא יורדת בכביסות.
הדפיסו בנווה יעקב אצל "תמונה במתנה"
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
קוראים לה אדלא פרוביין - 0504129742
איזה כמות את צריכה?מישהו עושה דבר כזה?
חולצה סגורה, שרוול ארוך, מגיעה עד הברך...
זה יותר כמו כותנת בעצם![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים