הכנסתי טקסט נקי לחלוטין נטו טקסט בלי קישורים בלי כלום .. ועדיין לא עזר, התוכנה נתקעה לצמיתות.פנקס רשימות הינו פתרון מאד יעיל לבעיות בטקסט, פשוט מדביקים שם, ואז שוב מעתיקים ומדביקים היכן שרוצים, ואז הטקסט 'נקי'.
בהצלחה
אני לא אוהב את פרימייר ולכן בחרתי שלא להיות עורך ווידיאו!הוא מודע למעלות הרבות של תג על אינדיזיין
גם אני מודע, ובכל זאת אני לא אוהב אותה
ברור שעם התוסף המדהים של ידידי @ניוגראף (אגב וגם המומלץ לכל אלו שהחליטו לא להיכנס לתג) הסיפור הוא שונה, אבל עדיין תג ברמה יותר גבוהה ובעיקר עם תוסף RTA של @ישורון קובי אז בכלל...עד עכשיו עשיתי כמוך עם דחיית טקסט ובעבודות מסויימות חתכתי עם Pathfinder במקום
אבל קניתי את התוסף של @ניוגראף לעבודות הבאות
אכן כך, אך במיוחד בדפוסים ישנים של המשניות (הוצאת אשכול).
כיום, בדפוסי וגשל, המאור וכד', אין כזה דבר לשחק עם גדלים.
מה גם, שההוצאות הישנות הכניסו 5 שורות באחד המפרשים, ובשני 4 שורות, והשאירו את אותו הלידינג. בעבודה (היפה מאוד) שעשית, שיחקת בלידינג בין שני המפרשים, דבר - שלטעמי - פחות משתלב.
ו... לעשות כזה דבר בלי תוסף, אכן עבודת נמלים. פעמים בודדות שעשיתי כזה דבר באינדי'... דבר כזה, רק תג יכולה להתמודד (למרות חוסר הסימפטיות שאני רוכש לתוכנה).
הכנסתי טקסט נקי לחלוטין נטו טקסט בלי קישורים בלי כלום .. ועדיין לא עזר, התוכנה נתקעה לצמיתות.
לא ברור הבעיה...
דווקא הלידינג שלי זהה, רק הקטנתי גדול פונט....
אתה הבנת מה כתבת?את מסכימה איתי שא"א לשמור שורה מול שורה בגדלים שונים, בלי לשנות לידינג, נכון...?
אתה הבנת מה כתבת?
המשפט הנכון הוא "ניתן לשמור שורה מול שורה גם בגדלים שונים רק אם לא משנים לידניג"
וזה בדיוק מה שהיא עשתה בצורה מאוד יפה יש לציין.
וזו התוצאה חוברת 60 עמודים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים