- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה100;1594612:יש לי בחור בן 27 תימני- מוצלח וכשרוני.
יש לכם מה להציע?
מכירה בחורה מרוקאית או כורדית בת 26 כשרונית ומוצלחת
זה יכול ללכת?
נכתב ע"י שרה100;1594612:יש לי בחור בן 27 תימני- מוצלח וכשרוני.
יש לכם מה להציע?
נכתב ע"י מצגת013;1597564:http://shiduch.hidabroot.org/
זה הכתובת פיתחו כרטיס ותקבלו שמות וטלפונים של מועמדים פונטציאלים
ושיהיה במזל טוב
נכתב ע"י מצגת013;1597564:http://shiduch.hidabroot.org/
זה הכתובת פיתחו כרטיס ותקבלו שמות וטלפונים של מועמדים פונטציאלים
ושיהיה במזל טוב
נכתב ע"י כשרונית;1597646:שלא תדעו!!!
איזה אחת שלחה מייל לאמא שלי
והיא פשוט שיגעה אותנו
התחילה לשלוח מיילים לא לענין...
מקוה שהיא היחידה כזאת...
העיקר ההשתדלות והרבה תפילות!!!
נכתב ע"י פסטו;1597693:אם כבר אז כבר...יש מישהו שמחפש פרק ב'?
ספרדים או אשכנזים? - אני מחפשת עבור גרושות וזה קצת יותר מסובך
נכתב ע"י just design;1599943:גרושים גם יש לך?
גרושות יש הרבה...
אבל גרושים לא משהוא![]()
לדעתי מסקנה מוטעית. צריך לבדוק כל דבר לגופו.נכתב ע"י פסטו;1599998:אני הגעתי לאותה מסקנה - יש גרושים אבל להרבה יש איזשהו פקעלאך ואלה שאין להם פקעלאך אז הדרישות שלהם גבוהות. שוב מסקנה אישית שלי
גרושות יש הרבה...
אבל גרושים לא משהוא![]()
נכתב ע"י שביט;1601522:יש הרבה גרושים שמתחתנים עם רווקות...
נכתב ע"י יעל א;1600768:מוזר
חשבתי שצריך להשאר גרוש אי שם, אם יש גרושה..![]()
גרושות יש הרבה...
אבל גרושים לא משהוא![]()
נכתב ע"י shirag;1601844:בעניין בהירות ולא כהות, הכל נובע מנחיתות אחת גדולה. בנ"א צריך להיות גאה במה שהוא ולא לנסות להיות משהו שהוא לא. וזה לצערנו קורה רק בחברה שלנו שהספרדים משתכנזים, שספרדים רוצים להכנס לישיבה אשכנזית וכו' עוד לא שמעתי על אשכנזי שהסתפרד, חבל מאוד. הקב"ה יצר עדות שונות ואין שום עדה שהיא סוג ב'.
זה מאוד לא יפה מה שכתבתנכתב ע"י יגואנה;1594150:אולי לא היתי צריכה לכתוב שפוי, אבל אפילו לי שאני בחורה איכפת בחור בהיר ולא כהה
נכתב ע"י TKTK;1594356:,
מנסיון שלנו אצל 'מתחרדים' פחות דחוף להם הצבע,
אז אולי כדאי לנסות ישיבות כמו קרית מלאכי וכד'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים