את ה-70-200 f4 יש לי הוא מדהים ויש כמובן שה-f2 חד יותר אך גם כבד יותראני מחפש מידע על 3 עדשות.
17-50 2.8 סיגמא.
70-200 F4 קנון.
70-200 F2.8 קנון הסדרה הראשונה.
אם יש למישהו סרטון על הביצועים של העדשות הללו או תמונות שצולמו איתם אשמח לקבל.
תודה לעוזרים.
שווה להשקיע על זה 1200 שח או שזה לא שונה בהרבה מעדשת 18-200?מכירה את ה17-50
זה עדשה שמתאימה לקרופ
עדשה דיי נחמדה
השתמשתי בה תקופה ונהנתי ממנה חדה עם אורך מוקד נוח
עד שעברתי לFF
אשמח לראות תמונות שצולמו בה.את ה-70-200 f4 יש לי הוא מדהים ויש כמובן שה-f2 חד יותר אך גם כבד יותר
ממש לא. אני עובד איתה מעל שלש שנים באירועים. היא מצויינת.שווה להשקיע על זה 1200 שח או שזה לא שונה בהרבה מעדשת 18-200?
דווקא אומרים שהF4 חדה מה2.8 . כששניהם בצמצם 4.את ה-70-200 f4 יש לי הוא מדהים ויש כמובן שה-f2 חד יותר אך גם כבד יותר
סליחה.תיקון קל 70-200 צמצם מקסימאלי הוא 2.8 ולא F2. נחשבת כאחת מעדשות הדגל של קנון. אין עליה עוררים.
ברור!!!סליחה.
התכוונתי ל2.8
זה משנה אם העדשה היא מארק 1. 2. או 3 ?
בעיקרון אני מעוניין במארק 1 בגלל המחיר השאלה אם זה רכישה כדאית.ברור!!!
החדשה שיצאה לאחרונה [MARK III 2.8] אין שיפור משמעותי במייצב. אומרים שהשיפור הוא בציפויים של העדשה.
דווקא 70-200 צמצם 4 החדשה [MARK II] יש לה שיפור משמעותי במייצב = עד 5 סטופים של ייצוב.
היא ללא מייצב. אם אתה לא מצלם בלילה זה מצויין! או בלילה על חצובה! או להעלות ISO!בעיקרון אני מעוניין במארק 1 בגלל המחיר השאלה אם זה רכישה כדאית.
וזה מתאים לקרופ.היא ללא מייצב. אם אתה לא מצלם בלילה זה מצויין! או בלילה על חצובה! או להעלות ISO!
הכלל אומר שכל עדשה שמתאימה לפול פריים היא מתאימה גם לקרופ. ולא להיפך.וזה מתאים לקרופ.
או רק ל-FF.?
מצורף קישור.
http://www.studioland.co.il/items/573504-Canon-EF-70-200mm-f-2-8L-USM-קנון#Image_3
קבוע. לכל אורך המוקד.תודה.
ומה טווח הצמצמים שלהם?(קבוע או משתנה?)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים