נויה. רחוב שלומציון המלכה. קהילות.אשמח לקבל כמה שיותר שמות של מסעדות בירושלים עם הכשר למהדרין
בתודה מראש!!
www.gokosher.co.il
אין שם תוספת מיוחדת מעל הרשום כאן בקטגוריה מסעדה בשרית - לא בורגר וכד' חוץ מלחם בשר - סניף ירושלים (שטרם זכיתי לבקר בו רק בסניפים האחרים) ומסעדה נוספת בשם רוזה שלא הכרתי![]()
מסעדות כשרות למהדרין בירושלים - הרשימה המלאה
הרשימה המקיפה והמעודכנת ביותר של מסעדות כשרות למהדרין בירושלים. מצא מסעדה לפי סוג האוכל, השכונה או ההכשר. כולל מידע שימושי וכתבות ביקורת.www.gokosher.co.il
איפה באגריפס?מסעדת אמא קיבלו לאחרונה הכשר של רובין
במקרה הייתי במסעדה הזאת לפני כשנה וחצי כשנפתחה וכשהזמנתי מנה הביאו לי מנה מחוממת במיקרו גל ומכיון שזה לא היה במיקרוגל מספיק אז בתוכו היה קר קפוא ואני מדבר על מנה שעלתה 150+ שחבסנטר 1 נפתחה לאחרונה מסעדה בשרית חדשה בהשגחת העדה החרדית. פריים ביפ קוראים לה. לפי הפרסום יש להם גם ברח' יפו 43.
כע באגריפסאיפה באגריפס?
אפשר מידע עדכני על שמאלץ??במקרה הייתי במסעדה הזאת לפני כשנה וחצי כשנפתחה וכשהזמנתי מנה הביאו לי מנה מחוממת במיקרו גל ומכיון שזה לא היה במיקרוגל מספיק אז בתוכו היה קר קפוא ואני מדבר על מנה שעלתה 150+ שח
כע באגריפס
יש את גריל בר בנחלת שבעה שזה בהכשר מחפוד
זה לא הכי סטייל בעולם אבל אוכל מטורף ושווה כל שקר
לחם בשר לא ממליץ
סקייליין בכניסה לעיר זה מסעדה למי שרוצה את פסגת הסטייל
יש את שמאלץ ברמת אשכול ליד פיופ
שתיהם בהכשר הרב וינר מרמת אשכול
יש גם באיזור בית החיילאיפה באגריפס?
מוכרחה להמליץ על המסעדה.ממליץ בחום על מסעדת אמא , האוכל טעים, השירות מעולה , המקום נקי ושקט בקרית ענבים פחות מ10 דקות מירושלים 18 דקות מבית שמש
אגב, את הסניף בירושלים (ליד השוק) מישהו מכיר? הוא באותה רמה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים