orli_dimri
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
המון מזל טוב... ונחת.
נכתב ע"י st28;232663:מזל - טוב !!!!
מי הצלם??![]()
נכתב ע"י orli_dimri;232668:המון מזל טוב... ונחת.
נכתב ע"י st28;232675:קודם כל- אני לא מקנאה בצלם שצריך לצלם בר מצווה של צלם...
ב - איך זה עובד??- כל הצלמים החברים מגיעים עם המצלמות- או שלשם שינוי משאירים אותם בבית??
נכתב ע"י אברומי נויבירט;232680:בר מצוה לבן של צלם בוודאי נראה כך:
מנה ראשונה: מוסקה בבצק עלים בצורת זום.
מנה שניה מרק פיקסלים ורזולוציה.
מנה שלישית , חצובה עם שניצל.
מזכרת מהבר מצוה: כרטיס זיכרון עם שמו של בר המצוה
ותמונה משותפת של כל החברים כשמצלמתם בידם.
ולקינוח: קרב צילומים
כל השאר לדמיונכם הפרוע.
נכתב ע"י st28;232681:טוב,אז עכשיו רק נשאר לך לשנות את כותרת האשכול---
במקום-מחר בשעה 10.30-10.00 בגן ורשא---
ל:- ביום זה וזה ..בתאריך...באולמי..![]()
נכתב ע"י moti!a;232688:בקשה למנהלים:
נא לשנות את הכותרת ל:
"ביום זה וזה ..בתאריך...באולמי.."
![]()
נכתב ע"י st28;232694:זה נקרא-להתחמק באלגנטיות...
נכתב ע"י אברוש;232702:אולמי בון בון וד"ל
נכתב ע"י יפה_פה;232855:לוקחת את ההזמנה ברצינות...
הבעיה שהערב תפוס לי בחתונה של גיס![]()
נכתב ע"י תם;232908:הרבה מזל"ט ונחת.
תראה לנו את העיצוב של ההזמנה? (למעט אם עשית משהו סטנדרטי)
נכתב ע"י moti!a;232662:ערב פסח
רבי עקיבא פינת הרב קוק נדמה לי
יש שם בית כנסת של איזו חסידות שאני תמיד שוכח את שמה
בשנה שעברה צילמתי שם ואי''ה אעלה לכאן תמונות![]()
נכתב ע"י פוס;233009:אהההה...
זה אתם שמציקים לנו כל שנה בשריפת חמץ...
הוא מתכווין למכולה שמונחת ברחוב הרב קוק פינת אליעזר ליד בית הכנסת חב"ד-ליובאוויטש.
בהצלחה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים