1. לנובו.AMD A30 20 מסך 15.6
אני לא יודע ספציפית על הדגם הזה. אבל ללנובו יש כמה דגמים עם פלסטיקה ממש זבל, הצירים נשברים מהר והפלסטיק מתעקם, מנסיון. וגם מנסיון של חברים.
וגם מנסיון שלי...אני לא יודע ספציפית על הדגם הזה. אבל ללנובו יש כמה דגמים עם פלסטיקה ממש זבל, הצירים נשברים מהר והפלסטיק מתעקם, מנסיון. וגם מנסיון של חברים.
מצטרף לכל מילה, אני אישית עברתי מלנובו לדלוגם מנסיון שלי...
לדל יש דגמים ממש גמישים ואיכותיים..
אמירה כוללנית ולא קשורה, לכל (בדגש על כל, כן גם אסוס) חברה יש דגמים איכותיים ויש פשוטים עם פלסטיקה גרועה הכל ענין של כסף... כמה אתה מוכן להשקיע, thinkpad של לנובו סדרה מדהימה שלוקחת את כולם בסדרות העסקיות, כמו גם ה thinkbook (סדרה מוגבלת) שמתומחרת כפשוטה אבל מוצלחת מאוד.מצטרף לכל מילה, אני אישית עברתי מלנובו לדל
שלום לכל המבינים פה
רציתי לשאול לגבי המחשבים הבאים מה מחיריהם והאם מומלצים לשימוש בייתי
2. אסוס פרו I3 דור 10 מסך 14
3. דל I3 דור 8 וינדווס מקורי מסך 13*13
תודה רבה!!
לא ברור מה הדגם של הלנובו, (גם של השאר האמת) לא מספיק מפרט מלמעלה חשוב גם לדעת מה הדגמים המדויקים.שלום לכל המבינים פה
רציתי לשאול לגבי המחשבים הבאים מה מחיריהם והאם מומלצים לשימוש בייתי
2. אסוס פרו I3 דור 10 מסך 14
3. דל I3 דור 8 וינדווס מקורי מסך 13*13
תודה רבה!!
יש לי לנובו עם פלסטיקה גרועה כמתואר, שווה להשקיע בתיקון? כמה אמור לעלות? (מחשב בעלות מקורית של כ 2,000 ש"ח)לא יודע למה אנשים עדיין חושבים שדל הכי טובים
ממש לא כך.
גם השירות שלהם לא משו לדעתי.
מסכים לכל מילה, אבל ממה שנוכחתי בזמן האחרון, היבואנים מציפים את השוק עם לנובו גרועים בפלסטיקה, למרות שבביצועים הם טובים. ואצל דל שמסתובבים כעת אצל המשווקים המחשבים בכלל ממתכת.אמירה כוללנית ולא קשורה, לכל (בדגש על כל, כן גם אסוס) חברה יש דגמים איכותיים ויש פשוטים עם פלסטיקה גרועה הכל ענין של כסף... כמה אתה מוכן להשקיע, thinkpad של לנובו סדרה מדהימה שלוקחת את כולם בסדרות העסקיות, כמו גם ה thinkbook (סדרה מוגבלת) שמתומחרת כפשוטה אבל מוצלחת מאוד.
פלסטיקה בכללי קשה ויקרה לתיקון, בפרט בעקבות המחיר המקורי ששולם, לא רואה סיבה להשקיעיש לי לנובו עם פלסטיקה גרועה כמתואר, שווה להשקיע בתיקון? כמה אמור לעלות? (מחשב בעלות מקורית של כ 2,000 ש"ח)
יש לי לנובו עם פלסטיקה גרועה כמתואר, שווה להשקיע בתיקון? כמה אמור לעלות? (מחשב בעלות מקורית של כ 2,000 ש"ח)
לא מכיר את מה שאתה רושם.מסכים לכל מילה, אבל ממה שנוכחתי בזמן האחרון, היבואנים מציפים את השוק עם לנובו גרועים בפלסטיקה, למרות שבביצועים הם טובים. ואצל דל שמסתובבים כעת אצל המשווקים המחשבים בכלל ממתכת.
זו סדרה פשוטה שנועדה למי שאין כסף מיותר ומוכן לשמור על המחשב ממכות ונפילות (מכיר מישהו עם ideapad למעלה משנתיים בלי שריטה), לא יותר גרוע מ ויוובוק של אסוס או hp g7 ועוד, (לדל אין בכלל מוצרים בשוק הזה).סדרת ideapad של לנובו מעולה בביצועים, אבל גרועה מאד מאד בפלסטיק. ויש עוד כמה סדרות דומות.
אכן, אני גם מכיר, אבל אפילו בלי נפילות, המסך לאט לאט מתעקם. במו עיני ראיתי.זו סדרה פשוטה שנועדה למי שאין כסף מיותר ומוכן לשמור על המחשב ממכות ונפילות (מכיר מישהו עם ideapad למעלה משנתיים בלי שריטה), לא יותר גרוע מ ויוובוק של אסוס או hp g7 ועוד, (לדל אין בכלל מוצרים בשוק הזה).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים