נכתב ע"י rr;398321:האם יש משהו שעובד עם אדיוס 5.5 +כרטיס עריכה במערכת ווידוס 7
ותוכנות האדובי בעיקר אפטר פרמייר ופוטו שופ גרסא 4?
והמחשב עובד תקין???
אשמח לשמוע חוות דעת
נכתב ע"י rr;398895:מי התכין לך את המחשב? עצמאי או טכנאי?
כדאי לך להתעדכן ל5.5 יש הרבה שיפורים
תודות
נכתב ע"י yosale;398919:אם את מחפשת טכנאי אדיוס, יש לך את פופקו שמתעסק אם התוכנה הזו ומכיר את דרישות החומרה וההתקנה
חוץ ממנו יש לך את משה סעד מאזור שגם הוא מתעסק אם אדיוס אך הוא יותר יקר מפופקו ואני לא יודע אם בסופו של דבר הוא יביא תמורה טובה יותר למחיר
את רוצה עצה טובה?.. קחי את המחשב לפופקו, תתפטרי מכמה זלוטות, ותצאי עם מחשב שמותקן כהלכה אם כל הפלאגינים ומינימום תקלותנכתב ע"י mis;398988:קודם כל, טוב לדעת שיש פה מישו שמבין באדיוס.. כולם פה דלוקים רק על פרימייר...
ואם כבר אז אולי הוא או מישו אחר יעזור לי במשו- פרוקודר (wizard)לא מסכים להיכנס ישירות לתוכנה, ומשמש כתוכנה נפרדת להמרה.
הטכנאי ניסה בהרבה דרכים וזה לא הצליח.
תיקיית התוכנה בתוך הplug-in ולא עוזר שום דבר.
תודה מראש!
נכתב ע"י yosale;399037:את רוצה עצה טובה?.. קחי את המחשב לפופקו, תתפטרי מכמה זלוטות, ותצאי עם מחשב שמותקן כהלכה אם כל הפלאגינים ומינימום תקלות
בעז"ה כשאני יקנה מחשב - אם זה לא יהיה דרך דור מערכות, זה יהיה דרך פופקו בל"נ
נכתב ע"י yosale;399067:לי יש ניסיון אם טכנאי מחשב. הם טובים בהרכבת מחשב אך מערכת עריכה זה סיפור אחר. הדרישות מהמחשב ומהחומרה צריכים להיות מתאימים לתוכנה הספיציפית הדרושה. והתקנה של מערכת עריכה זה לא התקנה של אופיס או משחק מחשב
תכין אלפייהנכתב ע"י פופקו;399152:יוסל'ה אני מקווה שהמחיר שתגבה ממני בסוף החודש לא יהיה גבוה מידי![]()
נכתב ע"י mis;398988:טכנאי התקין לי לפני שנה כבר. מה העדכונים שיש?
קודם כל, טוב לדעת שיש פה מישו שמבין באדיוס.. כולם פה דלוקים רק על פרימייר...
ואם כבר אז אולי הוא או מישו אחר יעזור לי במשו- פרוקודר (wizard)לא מסכים להיכנס ישירות לתוכנה, ומשמש כתוכנה נפרדת להמרה.
הטכנאי ניסה בהרבה דרכים וזה לא הצליח.
תיקיית התוכנה בתוך הplug-in ולא עוזר שום דבר.
תודה מראש!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים