נכתב ע"י בפוטנציאל;2453249:את יכולה לקחת גליל של ניר כסף ולמלאות אותו בסמרטוט או ספוג.(זה כדי למנוע את ההתכווצות מהרכות שלו)
והמטאטא עצמו כמו שתיארת- את לוקחת קבוצת חוטים גדולה שלימה.
וקושרת להם באמצע חוט וכך הם מתקפלים לשנים .
עוד דרך-
לשים גומיה בראש הקבוצה. הם יתפזרו לבד..
נכתב ע"י נאווית;2453255:תודה רבה!!
חוץ מגליל של נייר כסף יש עוד רעיון?
פשוט אינלי אחד שעומד להיגמר..![]()
נכתב ע"י נאווית;2453268:נראה לי אנסה לגלגל בריסטול!
אשתף אתכן בתוצאה בעזרת ה'
תודה רבה רבה!!
נכתב ע"י נאווית;2453278:גם אם אמלא בפנים?
נכתב ע"י אות לי;2453329:פעם הכינו כאן כמות של מטאטאים עבור מכשפות...להצגה לא למציאות...
זה ממזמן ואין לי לצלם אבל אני יכולה לנסות לתת לך הסבר, גם שם זה היה צאיך להיות מאוד קל אבל גם יציב,
המקל, צרפתי לך תמונה אפשר להשיג אותו בהרבה מקומות,
גם בנרתיק של לולב לסוכות יש מוט יציב וקל אולי תפרקי משם.\
רפייה טבעית זה אכן הפתרון למראה של מטאטא קש אבל לבד זה לא מספיק יציב,
לא מספיק נפוח ואמתי, ולכן:
את לוקחת בקבוק שתייה ריק מפלסטיק, את גודל הבקבוק את בוחרת לפי גודל המטאטא שאת רוצה להכין,
330 מ"ל, חצי ליטר, ליטר וחצי או 2 ליטר.
בעזרת סכין יפני או מספרים את גוזרת את הבסיס של הבקבוק ככל הניתן קרוב לסופו,
במספרים את גוזרת פסים לאורך הבקבוק ברוחב של כ - 1.5 ס"מ עד קרוב לחלק העליון של הבקבוק בצד של הפקק,
בסיום את מקבלת מעיין פרנזים שאת יכולה לשחק איתם (להשאיר אותם סגורים או 'לנפח' אותם כלפי חוץ)
עכשיו את מדביקה את המוט בצד של הבקבוק ות'אמת שיש לך מטאטא אמיתי באפשר לטאטא איתו...
להשלמת המראה את מלפפת סביב עם רפיה שיהיה באורך טיפונת יותר ארות מהבקבוק
ולמעלה מדביקה בדבק חם או אפילו מספיק סרט הדבקה.
מגילת אסתר כתבתי..אם לא ברור יתר מאוחר אני יכולה להכין בקבוק כזה לדוגמה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים