פשוט וקל:החזר מס על קבלות בגין תרומות עובד מעולה ואפשר לבצע עצמאית, פשוט וקל
א. צודק 100%כל הרואי חשבון האלו לאו דווקא מי שכתבת לוקחים בערך 20 אחוז אפשר לגשת ליותר זולים לא לוקחים סתם מהאינטרנט
באזור האישי של מס הכנסהאם מגיע לי החזרים משנים קודמות,אבל אינני יודע איך לאתר תלושים מאז,יש איזה דרך פשוטה לאתר את התלושים או טפסי ה106 המעודכנים?האם המקומות בהם עבדתי מחויבים להנפיק לי אותם?
בדקתי שם,הטפסי 106 לא עדכניים ולא כוללים את כל ההכנסות שגבו מהם מסבאזור האישי של מס הכנסה
זה מה שהמעסיק שידרבדקתי שם,הטפסי 106 לא עדכניים ולא כוללים את כל ההכנסות שגבו מהם מס
מעסיק חייב למסור לעובד את הטופס עד ה- 31.03 של כל שנה (עבור שנת המס הקודמת)אם מגיע לי החזרים משנים קודמות,אבל אינני יודע איך לאתר תלושים מאז,יש איזה דרך פשוטה לאתר את התלושים או טפסי ה106 המעודכנים?האם המקומות בהם עבדתי מחויבים להנפיק לי אותם?
בדקתי, ומצאתי 3 לפחות שהגישו לבד ויצא להם חוב גדול למס הכנסה.תבדוק באנשים שמסביבך אם יש מישהו שעשה את זה,
ממש לא נכון,בדקתי, ומצאתי 3 לפחות שהגישו לבד ויצא להם חוב גדול למס הכנסה.
מה לעשות שכל השכירים האלה גם שכחו שבמקרה הם משכו באותו שנה פקדון מהבנק או עוד כסף מתוכנית חיסכון ושכחו להכניס את זה לדוח? אבל מה לעשות שגם את זה מס הכנסה יודע... החזר מס לשכירים זה לא רק תלושים תרומות ביטוח חיים וסיימנו... אלא שנותנים את שירותי ההחזרים יועצי מס / רואי חשבון עושים את הבדיקה של הרבה מעבר על דברים שהלקוח אפילו לא חושב עליהם חבל על הצהרות כלליות כאלה שמפילות אנשים בפח,ממש לא נכון,
אם אדם עבד כל השנה במקום מסודר שהפריש למס הכנסה, ורב השכירים הם כאלה,
אין שום סיבה שיהיה חוב למס הכנסה וחבל סתם לגרום לאנשים לזרוק כסף לפח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים