- הוסף לסימניות
ואם זה אחד שלא נרדם בטיסות הוא דפק לעצמו גם את הטיסה וגם הוא ינחת חצי שיכור מעייפותאפשר לא לישון לילה לפני זה + כוס יין(רק אולי לא יעלו אותכם לטיסה בגלל זה) וזה ממלא חצי טיסה.
ואם זה אחד שלא נרדם בטיסות הוא דפק לעצמו גם את הטיסה וגם הוא ינחת חצי שיכור מעייפותאפשר לא לישון לילה לפני זה + כוס יין(רק אולי לא יעלו אותכם לטיסה בגלל זה) וזה ממלא חצי טיסה.
טיפות פנסטיל, כן, נגד עקיצות, מרדים כמו שצריך 20 טיפות והטיסה נעלמת! מנסיון של אח שלי.ואם זה אחד שלא נרדם בטיסות הוא דפק לעצמו גם את הטיסה וגם הוא ינחת חצי שיכור מעייפות
דווקא בהמראה היה לי סחרחורת הזויה, ובמטוס השני אחרי העצירה, הסתכלתי מהחלון , גם הסתחררתי אבל הרבה פחות,זה ממש חוויה, רק ההמראה קצת מפחידה.. ולא להסתכל מהחלון בזמן ההמראה זה מפחיד באמת, ואם את מעל הים גם לא להסתכל בחלון - זה מלחיץ עוד יותר..
מסתבר שלא תמיד. לי נתנו להעלות עם בקבוק מים שהבאתי... - לפחות ביציאה מהארץ. בכניסה הם זורקים
תלוי בשדה תעופה.
בארץ בד"כ קשוחים בעניין הזה. מעניין שנתנו.
מהארץ אפשר להוציא מים. נסעתי 3 פעמים והוצאתי מים מהארץ בלי שום בעיה.. בחזור מארה"ב זורקים בקבוק. אגב, המלצה מניסיון. הם זורקים רק בקבוק מלא, כלומר אפשר לרוקן אותו ולמלא בשדה. מומלץ ביותר. היינו קבוצה של בנות. הראשונות ראו שאפשרי והודיעו לבנות הבאות...ביציאה מהארץ נותנים להכניס נוזלים בשאר שדות התעופה בעולם אין כזה דבר.
מצטרף לשאלה.אני חושב לטוס, אני לא יודע מילה באנגלית, איך אני מסתדר עם שאלות בבידוק בשדה התעופה בארה"ב ?
אפשר להדפיס דף באנגלית (בעזרתו האדיבה של גוגל תרגום) ולכתוב בו את כל המידע שעשוי להתבקש.מצטרף לשאלה.
אשמח לתשובות מכאלו שנסעו רק עם עברית.
איך הסתדרתם?
תודה.אפשר להדפיס דף באנגלית (בעזרתו האדיבה של גוגל תרגום) ולכתוב בו את כל המידע שעשוי להתבקש.
זמן מתוכנן לשהות בארה"ב.
מטרת הנסיעה.
כתובת השהיה.
כמות האלכוהול והסיגריות שהבאתם.
להכין מראש גם את כרטיס הטיסה לחזור.
נראה לי, ראיתי דף כזה שמישהו הכין.תודה.
אלו כל השאלות שאני עשוי להישאל?
חוץ מההמראה והנחיתה1 ) כל מהלך הטיסה מתנהל אוטומטי.
2 ) צוות המטוס הכולל כל מי שיושב בקוקפיט, הטייסים וכו' רק עוקבים ומנהלים שהכל פועל כנדרש.
נחיתה ללא מנועים, אך ורק אם יש אפרות לנחות בטווח הקרוב.4) חס וחלילה וזה אחת למיליון ניתן להיכנס לאתר מכ"ם טיסות ולראות בכל רגע נתון כמה מטוסים יש בשמיים, אם נדרשת נחיתת חירום הוא יכול לנחות גם ללא מנועים,
זה לא מדוייק.6) המטוס בנוי כמו טיל שהמנועים דוחפים אותו בכח כלפי מעלה וכשהוא מגיע לגובה המתאים המנועים מורידים עוצמה והוא ממשיך לשוט מכח האינרציה במילים פשוטות, כח ההתמדה, עד נקודת הנחיתה.
7) המטוס יכול לטוס גם ללא כנפיים, הם רק נועדו כדי לתת לו כיוון והוא לא רוכב עליהם.
אם מתנודדים לאורך, כי אחרת ישברו.8) הכנפיים מתנדנדים כיוון שהם חייבים גמישות כידוע אך הם מחוברים כמקשה לבסיס המטוס.
בכניסה לארה"ב לא הייתם צריכים למלא טופס כלשהו?בדיוק חזרתי עכשיו מארה״ב,
לקחתי מנטונין כדי להירדם - עזר לי ל-4 שעות שינה רצופה.
גם אנחנו לא יודעים מילה באנגלית, הצטרפנו לקבוצה של חבדניקים ואחריהם הלכנו לכל מקום, הם עזרו לנו גם בבעיה שנוצרה בעליה למטוס, תמיד טוב להיצמד למישהו שיודע אנגלית,
לא צריך להוציא שום פתקית, רק לעבור אצל פקיד הגבולות.משם עוברים למכשיר אוטומטי מעבירים את הדרכון , הוא מוציא פתקית ו...ברוכים הבאים לאמריקה.
לא צריך להוציא שום פתקית, רק לעבור אצל פקיד הגבולות.
זה היה עד הקורונה, מהקורונה לא עוברים במקומות האלה, אני אומר מידיעה טסתי מהקורונה עשרות פעמים.![]()
Automated and mobile passport control at US airports
At selected US airports, travelers can enter the United States more easily via automated or mobile passport control.en.usvisaservice.de
צפה בקובץ המצורף 1838789
כשרק אחד ממהורים אזרח, באיזה תור המשפחה עומדת?זה היה עד הקורונה, מהקורונה לא עוברים במקומות האלה, אני אומר מידיעה טסתי מהקורונה עשרות פעמים.
כיום זה רק לאזרחי ארה"ב.
עשיתי כעת ESTA [הויזה החדשה], וכשקיבלתי אישור, היה כתוב שאצטרך לעבור דרך המחשב הזה ולמלא הצהרה [וזה יחסוך לי לעבור שאלון אצל הפקיד].זה היה עד הקורונה, מהקורונה לא עוברים במקומות האלה, אני אומר מידיעה טסתי מהקורונה עשרות פעמים.
כיום זה רק לאזרחי ארה"ב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים