- הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך.ודאי!
אפשר להכניס אפילו תמונות ע"פ הקובץ נתונים...
זכור לי מהעבר הרחוק משהו סימון של @
תודה.
אשמח לדעת איך.ודאי!
אפשר להכניס אפילו תמונות ע"פ הקובץ נתונים...
נכוןאשמח לדעת איך.
זכור לי מהעבר הרחוק משהו סימון של @
תודה.
נכון
בכותרת הטבלה שמתייחסת לתמונות אתה רושם @ למשל:
הכיתוב 'תמונה' היא חובה או שזה רק לנוחות
אתה לא חייב לרשום @תמונה, אתה יכול לרשום @רחוב, @כתובת, @עיחדידלךעידעדגעד
אז זהו שחייבים להוסיף טקסט כלשהו כי אם יהיה שם רק "@" האינדיזיין לא יצליח לקרוא את הקובץברור שצריך כותרת. שאלתי האם מספיק רק @
איך מייבאים את נתיבי התמונה לתוך קובץ אקסל?
אינדיזיין הוא לא התוכנה היחידה שיש לו פונקציית גרפ, הרבה תוכנות לכתיבת קוד גם מגיעים עם חיפוש והחלפה ע"פ גרפ, כמו למשל VS Code של מיקרוסופט [שאגב הוא תוכנה מאוד קליל, ואחד מהטובים לכתיבת קוד, והוא חינמי!] ודומיו.או ע"י GREP באינדיזיין להוסיף לזה את הנתיב המלא
החזרת אותי בערך 20 שנה אחורהלך לשורת הפקודה (CMD) בתיקיה הרצויה
לך לשורת הפקודה (CMD) בתיקיה הרצויה
תכתוב שם
קוד:dir/b > files.txt
ותקבל קובץ עם שמות הקבצים בתיקיה
אח"כ אתה יכול באקסל או ע"י GREP באינדיזיין להוסיף לזה את הנתיב המלא
(@RCpro , זה בשבילך...)
נכון
בכותרת הטבלה שמתייחסת לתמונות אתה רושם @ למשל:
צפה בקובץ המצורף 357735
יש לשים לב שבאקסל אי אפשר לרשום @ בתחילת תא כי אקסל משתמשת בזה לפונקציות
לכן צריך להקליד גרש ואז את ה-@ (הגרש נעלמת מיד)
לחלונות ול DOS יש קידוד שונההחזרת אותי בערך 20 שנה אחורה
האם אפשר לקפוץ ישר לתיקיה הרצויה (ראיתי שיש כזו אפשרות ב"windows PowerShell") או שצריך כמו פעם לרשום לו את כל המסלול (אין מצב).
נכון שאפשר פשוט להעתיק את הקבצים לתיקית השורש...
אבל יותר מטרידה אותי השאלה, מה עם עברית יש כזה דבר? אצלי זה מראה ג'יבריש.
תודה רבה!
יש באקסל פונקציה CONCATENATE לחבר שני מחרוזות טקסטבאקסל שיש לי בוינדוס 8 לא נתקלתי בבעיה של כתיבת @.(גם ללא ' ).
תודה על הרעיון של כתיבת הנתיב.
איך אני מאחד את שורת הנציב המלאה?
לחלונות ול DOS יש קידוד שונה
תעתיק לאתר הזה, תבחר עברית DOS ל-Windows ותלחץ בצע
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים