זהו שהשאלה שלי זה האם יש להם יכולת להגמיש מעט את הכלל הנ"לבדר"כ אפשר עד 40% מהמשכורת.
בלי ערב בכלל או בלי ערב משלםבהרבה מהמקרים אפשר להגיע קרוב ל40 אחוז.
שבוע שעבר הוצאתי על 39.8 אחוז.
זה תלוי כמובן בהכנסות. בהלוואות. אחוז מימון וכו
זה ספציפי היה לקוח ממש טוב. רק אמרתי את זה בשביל להראות שיש גמישות וזה היה בלי ערב בכלל.בלי ערב בכלל או בלי ערב משלם
(לי מפריע שהערב משלם)
60% מימוןכמה אחוזי מימון אתם רוצים. כמה הכנסות. כמה שווי נכס
אני חושב שאני נחשב לקוח טובועדיין בבנק שלו אם הוא בבנק הנכון . אם הוא לקוח טוב .
זה הלוואה בתנאים ממש טובים (1.85% ריבית) אין לי אפשרות או רצון לפגוע בהכמה החזר חודשי אתה רוצה.. אולי שווה לך לסגור הלוואה לכמה ימים עם עזרה מבן משפחה עד אחרי ביצוע ואז להחזיר את ההלוואה.
צודק.. אם כי.. אם אתה עובר לבנקים אחרים בסינרגיה אתה בסיכוי גדול תקבל אפילו יותר טובזה הלוואה בתנאים ממש טובים (1.85% ריבית) אין לי אפשרות או רצון לפגוע בה
יותר מ-75 אלף?צודק.. אם כי.. אם אתה עובר לבנקים אחרים בסינרגיה אתה בסיכוי גדול תקבל אפילו יותר טוב
אצלי זה 100 אלףיותר מ-75 אלף?
תלוי מה יש המשכנתא שלך.שווה למחזר משכנתא אם עוד 4 שנים אני מוכר את הדירה?
ולשלם 4.000 ש"ח ליועץ על מחזור.
תלוי בנק. תלוי הכנסות וכו'. אבל יכול להיות גם 150יותר מ-75 אלף?
תלוי מה מצב המשכנתא.שווה למחזר משכנתא אם עוד 4 שנים אני מוכר את הדירה?
ולשלם 4.000 ש"ח ליועץ על מחזור.
אעשה סדר.זהו שהשאלה שלי זה האם יש להם יכולת להגמיש מעט את הכלל הנ"ל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים