- הוסף לסימניות
יש כזו אופציה על ידי תוכנה כל שהיא 

התוכנות לא מדפיסות את הצ'ק עצמו, בשביל להדפיס צ'ק צריך בית דפוס מיוחד, ושהבנק יתן מספרים סידוריים.אם אני מבין נכון התוכנות האלו מדפיסות את הצי'ק עצמו, ואני מחפש תוכנה למילוי הצי'ק לאחר שהודפס, בדומה למה שקים בסופרים שהקופאית מזינה למחשב את הנתונים והמדפסת ממלאת אותם, השאלה אם קיים כזה דבר במדפת בייתית או שצריך לזה מדפסת מיוחדת
תודה רבה.
אז מה הם עושים?התוכנות לא מדפיסות את הצ'ק עצמו, בשביל להדפיס צ'ק צריך בית דפוס מיוחד, ושהבנק יתן מספרים סידוריים.
א. אפשר לבנות בתוכנת אקססיש כזו אופציה על ידי תוכנה כל שהיא![]()
אפשר להדפיס שיקים יש דיו מיוחד לזה כמובן שזה רק בהסדר עם הבנק לא כל אחד יכול אבל מוסדות משתמשים בזה.התוכנות לא מדפיסות את הצ'ק עצמו, בשביל להדפיס צ'ק צריך בית דפוס מיוחד, ושהבנק יתן מספרים סידוריים.
יש לי קישור ספציפי לתוכנה חינמית?א. אפשר לבנות בתוכנת אקסס
ב. יש תוכנות ברשת https://www.google.com/search?q=תוכנה+למילוי+צקים&safe=active&oq=תוכנה+למילוי+צקים&aqs=chrome..69i57j33.3527j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
דייקתי בלשוני שצריך בית דפוס מיוחד (מוסד שרוצה לרכוש כזו מכונה יכול לרכוש כמו כל ציוד מסחרי), ושהבנק יתן מספרים סידוריים.אפשר להדפיס שיקים יש דיו מיוחד לזה כמובן שזה רק בהסדר עם הבנק לא כל אחד יכול אבל מוסדות משתמשים בזה.
חינם לא ידוע לייש לי קישור ספציפי לתוכנה חינמית?
יש משהו ל30 יוםחינם לא ידוע לי
אבל תחפש אולי תמצא
אולי בפורום אקסס תשאל שם
אין לי ידע באקסס...המרה מסכום למילים יש לי בקובץ אקסס עם קצת ידע באקסס אתם יכולים לעשות את זה
לעלות לכם קובץ?
כןהמרה מסכום למילים יש לי בקובץ אקסס עם קצת ידע באקסס אתם יכולים לעשות את זה
לעלות לכם קובץ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים