נכתב ע"י sari;1084457:מייגור או kmix?
אשמח לשמוע מבעלות נסיון של הדגמים האלו בלבד.
(הבוש הלך לעולמו...ורוצה לנסות הפעם את הקנווד)
אמא שלי כבר שנים עם שני מיקסרים...נכתב ע"י mig;1084465:רעיון!!
אולי אני גם אתנקש בבוש שלי!
(שונאת אותו, ומתקמצנת לקנות קנווד חדש בהיותו בחיים חיותו)
נכתב ע"י צברית;1084658:לתשומת לבכן, אני הייתי השבוע בחנות- אמרתי למוכר שמתלבטת בין בוש לקנווד, הוא ישר חתך לי בוש- לטענתו הקנווד של היום הוא סיני ולא ממש שווה...
נכתב ע"י שושיה;1084798:אני מחכה למישהו שיגיד על הקיי מיקס משהו, אני עדיין באמצע מותחן עליו...
ובכן, קניתי אותו לפני 3 שנים לפני שנה וחצי בפעם הראשונה שבק לי חיים, וזה עוד בתוך האחריות שלחתי אותו בביטחון לחברה, אחרי שבועיים קיבלתי אותו מתוקן וכמובן פחות 280 ש"ח, כי בדיוק זה לא באחריות... כרגיל.
לפני 2\1 שנה חבר'ה, חצי שנה, שוב פעם אותה בעיה ב-ד-י-ו-ק! שלחתי שוב לתיקון ובמשך 3 חד' שלחו אותי הלוך חזור עד שסופסוף קיבלתי אותו אבל- לא מתוקן!!!...
פשוט רתחתי, אבל לא ידעתי שיכול להיות יותר גרוע, שלחתי אותו שוב והמיקסר נ-ע-ל-ם להם, הסוכן טס לחו"ל והשאיר אותו ברכב שלו ועוד אומרים לי "הוא נסע לחופשה, מה אסור לו?" מותר לו, אחרי שגומר את כל הענינים בארץ.
התחלתי להתקשר ולצעוק על כולם שאני לא יכולה בלי מיקסר ושישלחו לי חלופי, אמרו לי שכן עד שבוע הבא יהיה או חילופי או הוא מתוקן, אבל עבר שבוע ועוד שבוע ועוד שבוע, ולא ראיתי כלום התקשרתי שוב וצעקתי, התברר שהם החליטו לזרוק עלי הכל, הם אמרו שאני מסרבת לתיקון בזמן שמעולם לא דיברו איתי, תירוץ...
בשבוע שעבר קיבלתי סופסוף טלפון מהחברה, שהם מתקנים לי ויום אחרי "כיפור" אני מקבלת אותו היום כבר יומיים אחרי "כיפור" והוא עדיין לא אצלי, אה, שכחתי המחיר שאני צריכה לשלם על התיקון הוא 380 ש"ח.
המסקנות שלי הן, שהאחריות היא על קופסת הקרטון של המיקסר, שאת ממילא זורקת אותו.
ושהמיקסר עדין וצריך לשמור עליו מכל משמר (לא כמו בבוש)
ושאם קורה וצריך לשלוח למעבדת תיקונים, תצטרכי לעשות 'תיקונים' כדי לראות ישועות...
נכתב ע"י צברית;1084658:לתשומת לבכן, אני הייתי השבוע בחנות- אמרתי למוכר שמתלבטת בין בוש לקנווד, הוא ישר חתך לי בוש- לטענתו הקנווד של היום הוא סיני ולא ממש שווה...
מה המחיר הרגיל שלו?נכתב ע"י sarit_f;1084819:אגב,
פה http://www.buy2.co.il/kmix?utm_sour...m=email&utm_campaign=BUY2_NATIONAL_16_09_2013
מוכרים אותו עכשיו ממש בגרושים - 1290 ש"ח!!!
את כל הסדרות - הצבעים הקלאסיים / זוהרים / פסים
כולל חבילת שירות VIP של 10 שנות אחריות! (שנה אחריות מלאה+9 שנות אחריות על המנוע)
נכתב ע"י שולה;1084458:לי יש את הK מיקס כחצי שנה
לבנתיים מאד מאד מרוצה. עושה יפה בצקים (לא מנסה יותר מק"ג, כי אין לי עניין לרצוח אותו) מקציף טוב והעיקר - מתנקה מצוין.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים