תודה! אך חשוב לי לקבל מידע מ-עד חמש שנים האחרונות, לדעתי זה כל הזמן משתנה, האם הבוש מהדגמים החדשים? אשמח לשמוע.נכתב ע"י grafix;949962:יש לי אותו כבר 12 שנה וכל פעם שניסיתי ללוש בו בצק 2 ק"ג הוא הפסיק לעבוד (כל תיקון כמה מאות ש"ח), הבוש מתאים בדיוק למטרה הזאת יש אותו לאימי ולאחיותי והם שנים לשות בו באופן קבוע - כל שבוע -2.5 ק"ג.
הבנתי שהוא מאוד כבדנכתב ע"י תור הזהב;1003425:קיצ'נאייד.
מישהי פרסמה אתמול שהיא מוכרת יד 2 כמעט חדש, אולי שווה לך לברר אם הכשר והמחיר מתאימים לך.
הדגם שיש לך זה הדגם שנמכר היום בחניויות?נכתב ע"י פוסטר;1003447:יש לי מיקסר קנווד מז'ור, ומכינה איתו (כמעט כל שבוע) בצק מ2 ורבע ק"ג קמח .
עובד מעולה. בצק תענוג, והחלות נחטפות.
אמר לי המוכר בחנות, שהסוד לשמור על חיי גיר ארוכים של מיקסר , לא לעבוד איתו על עוצמה גבוהה בלישת הבצק, כדאי לעבוד איתו אפילו על עוצמה 1-2 בזמן יותר ממושך, מאשר ללוש בעוצמה 5-6 בזמן קצר יותר, וכך הוא נשמר לאורך שנים.
יש לך מושג איך נקרא הדגם ואיפה אפשר למצוא אותו?נכתב ע"י pr;1003695:לבוש יש מיקסר חדש עכשיו!
עם מוט שנשלף למעלה בצורה נוחה במיוחד (משהו פטנטי כזה)
וקערה חלקה, נראה חבל על הזמן!
כמה חבל שכבר יש לי מיקסר...
(בוש, עם המוט המעצבן. עושה בצקים מעולה, עוגות מצוין, הכל טוב - אבל הניקוי...)
נכתב ע"י TK;1003679:הדגם שיש לך זה הדגם שנמכר היום בחניויות?
איך הוא בהקצפה?
הבנתי שיש מיקסרים שבהקצפת כמות קטנה לא עובדים טוב
MUM5,נכתב ע"י TK;1003699:יש לך מושג איך נקרא הדגם ואיפה אפשר למצוא אותו?
איפה ראית את הפירסום?נכתב ע"י pr;1003711:MUM5,
יש להם על זה איזשהו מבצע לשבועות אז כנראה זה כבר בחנויות.
בכל מקרה אני רואה שזה מיקסר משולב, כלומר אפשר להוסיף לו כל מיני אביזרים של טחינה/קיצוץ וכו',
ושהוא יכול ללוש 2 ק"ג בצק ועד 10 ביצים בהקצפה.
יש שם אפשרות של קיפול בבצק, והמנוע הוא השקט ביותר בעולם. (לדבריהם, לפחות..)
באתר של בוש.נכתב ע"י TK;1003712:איפה ראית את הפירסום?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //