נכתב ע"י eden7115;1306526:אני משערת (לפי המחיר) שמדובר במיקסר מג'ור לבן, דגם KM630.
ההספק שלו הוא 900W והקערה עשויה פלסטיק.
לפי כל חוות הדעת שיצא לי לקרוא בנוגע למיקסרים, היו חילוקי דעות רבים אך על דבר אחד אף אחד לא חלק - על המקצועיות של מיקסרי מג'ור של קנווד.
הקערה הגדולה שלהם היא יתרון שכדאי להשקיע עבורו עוד קצת, במחשבה לטווח הרחוק.
חשוב רק לשים לב כי לקנווד ישנם מספר דגמים בסדרת מגו'ר, החל מ-900W ועד 1200W.
אני משערת כי המיקסרים שקראתי את ההמלצות עליהם היו מהדגמים החזקים יותר שיכלו להתמודד עם בצק בקלות רבה יותר.
דגמי ה-1200W מסדרת מג'ור הם:
מיקסר חצי תעשייתי PREMIER MAGOR - דגם KMM-770.
מיקסר חצי תעשייתי MAGOR - דגם KMM-710.
הראשון הוא החדש יותר מבינהם.
המחיר הזול ביותר בזאפ הוא 1447 ש"ח.
יש איזה 20 אביזרים הניתנים לרכישה בתשלום נוסף ומתחברים למיקסר כדוגמת קוצץ ירקות, חותך קוביות, מטחנת בשר, מסחטת מיצים, בלנדר (פלסטיק/זכוכית/מתכת), מכונת גלידה וכדו'.
גילוי נאות: היום בעלי קנה לי את המיקסר הזה כמתנת יום הולדת![]()
נכתב ע"י טקסטיב;1307191:מה דעתכם על מורפי ריצ'ארדס?
נכתב ע"י eden7115;1306526:אני משערת (לפי המחיר) שמדובר במיקסר מג'ור לבן, דגם KM630.
ההספק שלו הוא 900W והקערה עשויה פלסטיק.
לפי כל חוות הדעת שיצא לי לקרוא בנוגע למיקסרים, היו חילוקי דעות רבים אך על דבר אחד אף אחד לא חלק - על המקצועיות של מיקסרי מג'ור של קנווד.
הקערה הגדולה שלהם היא יתרון שכדאי להשקיע עבורו עוד קצת, במחשבה לטווח הרחוק.
חשוב רק לשים לב כי לקנווד ישנם מספר דגמים בסדרת מגו'ר, החל מ-900W ועד 1200W.
אני משערת כי המיקסרים שקראתי את ההמלצות עליהם היו מהדגמים החזקים יותר שיכלו להתמודד עם בצק בקלות רבה יותר.
דגמי ה-1200W מסדרת מג'ור הם:
מיקסר חצי תעשייתי PREMIER MAGOR - דגם KMM-770.
מיקסר חצי תעשייתי MAGOR - דגם KMM-710.
הראשון הוא החדש יותר מבינהם.
המחיר הזול ביותר בזאפ הוא 1447 ש"ח.
יש איזה 20 אביזרים הניתנים לרכישה בתשלום נוסף ומתחברים למיקסר כדוגמת קוצץ ירקות, חותך קוביות, מטחנת בשר, מסחטת מיצים, בלנדר (פלסטיק/זכוכית/מתכת), מכונת גלידה וכדו'.
גילוי נאות: היום בעלי קנה לי את המיקסר הזה כמתנת יום הולדת![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //