משתדל לעשות טוב
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אני מעוניין ללכת לטייל בנחל יגור בבין הזמנים אב, אשמח לשמוע ממי שהיה שם על הנחל, תודה.
הדרכתי שם הרבה פעמים וגם לפני שנה, כנ"ל שני מסלולים מקבילים, אחד בערוץ הנחל כולל טיפוסים ויתדות וכו'.אני מעוניין ללכת לטייל בנחל יגור בבין הזמנים אב, אשמח לשמוע ממי שהיה שם על הנחל, תודה.
כשאני הולך בערוץ הנחל זה מסלול מעגלי?הדרכתי שם הרבה פעמים וגם לפני שנה, כנ"ל שני מסלולים מקבילים, אחד בערוץ הנחל כולל טיפוסים ויתדות וכו'.
השני עליה/ירידה תלולה. המסלול בערוץ הנחל מתחיל בקיבוץ יגור ומסתיים בשיפולי הישוב עוספיא בראש הכרמל.
די נגיש בתח"צ.
תחילת המסלול למתחילים מהקיבוץ כחצי שעה חשוף לשמש ולאחמ"כ כשנכנסים לערוץ הנחל המסלול מוצל במלואו, עם אויר קריר אפילו.
במסלול אין מים, אבל היכן שהוא מתחבר לישוב למעלה יש מעיין בשם 'עין אל בלד' שנובע לתוך ברכיה מסודרת.
הבריכה בד"כ מלאה ירוקת אבל אפשר להירטב טיפה מהנביעה שקצת מעליה.
מומלץ ביותר לעשות את המסלול בערוץ דווקא בעליה ולא בירידה, גם כי זה יותר כיף ומעניין וגם כי זה יותר בטיחותי.
כי כאמור יש הרבה סלעים במסלול שצריך לטפס לגובה ע"י יתדות ובירידה קשה מאוד לרדת את זה כי לא רואים איפה להניח את הרגל וכו'. פעמיים פגשתי שם קבוצות שעשו בירידה ונתקעו, ואחד מהם נקע/שבר את הרגל כתוצאה מירידה לא מאוזנת.
המסלול בערוץ אינו מעגלי.כשאני הולך בערוץ הנחל זה מסלול מעגלי?
וגם אני מגיע בתח"צ זה נשמע לך עניני?
אז בעצם אתה אומר להתחיל את המסלול מישוב עוספיא ולסיים בקיבוץ יגור?מניסיון, את המסלול הזה עושים רק בירידה. לא בעליה! זה נורא אם עושים את זה בעליה.
כמה פעמים הלכתי את זה בירידה, ועם הקבוצה שלי היו כמה קבוצות מקבילות שהלכו בירידה.
תמיד פוגשים איזו קבוצה בודדת שעושה את זה בעליה, והם פשוט בוכים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //