נכתב ע"י אלי אלימלך;523776:לא הבנתי בכלל מה נותנות החברות שפורטו כאן חוץ מלאומי-קארד, ישראכרט וכ.א.ל.?
או שמישהו כאן מערבב בכלל בין חברות הסליקה ובין המכשיר/התוכנה הסולקת? מה העניין להכניס מחותן נוסף לעלויות הסליקה?
נכתב ע"י מוציאלאור;523778:למיטב ידיעתי, יש עלות מסוימת, להתקשרות עם חברות הסליקה, כך שמי שאין לו מספיק עסקאות לסלוק באשראי, לא ישתלם לו להתקשר עם החברות באופן ישיר.
זו הסיבה לצירוף המחותנים הנוספים... שנוטלים אמנם עמלה גדולה יותר מכל עסקה, אבל בסך-הכולל אתה תצא יותר בזול.
נכתב ע"י אלי770;524071:פניתי ל"קשר "המינוס היחידי הוא שהם לא גובים בזמן אמת. תיק זה 50 שח לחודש. עמלה של 2 שח לפעולה. ( לא כולל מעמ). ו1.6% מה שהאשראי לוקח. ייתכן שיהיה 1.4%.
נכתב ע"י eden7115;524194:זה אגב היתרון של החברה שאני הפניתי אותך אליה.
אין להם דמי מנוי חודשיים אלא רק סכום חד פעמי על פתיחת תיק ובניית מסוף אישי.
במידה ולא העברת כלל סכום באותו חודש אתה לא משלם להם דבר.
במידה וביצעת עסקה אחת ומעלה אתה משלם 5 ש"ח בחודש (בדיחה לא?) על השימוש במסוף + עמלה נמוכה יחסית.
גם בקשר לגבייה - העסקה נבדקת ומאושרת מיידית ע"י בנק לאומי - כך שכל עסקה שעברה - אושרה ונבדקה קודם לכן.
זאת חוץ מעניין השירות המצוין שציינתי לעיל.
נכתב ע"י eden7115;524373:טוב לדעת.
לא מכירה את חברת קשר. הם בונים לך מסוף אישי ללא עלות ראשונית?
אני בזמנו שילמתי על פתיחת ובניית מסוף אישי 180 ש"ח (כיום המחיר עלה ל-350) ובחוזה שלי איתם אני משלמת 150 ש"ח במידה ולא העברתי במשך 3 חודשים (וכדי להתחמק מזה הייתי מעבירה 50 ש"ח בכרטיס שלי).
חוץ מזה למיטב הבנתי בקשר משלמים 50 ש"ח גם על חודשים בהם לא נעשתה פעילות - מה שלא כן בחברה בה אני נמצאת שלא משלמים כלל.
אני מאמינה ששתי החברות משתלמות - כל אחת בדרכה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים