נכתב ע"י dvory;1232229:שוחחתי עם הסופרת, ויוזבד לא הולך לצאת לפסח.
יוצא לאור ספר אחר שלה, 'אחד מאלף', סיפור בסגנון שונה ומיוחד.
ספר שווה קריאה!!! גם על ידי מי שקרא אותו בקטיפה, כי הספר כולל קטעים חדשים, שלא פורסמו בעיתון (למעלה ממאה עמודים נוספים!)
ממליצה בחום!
נכתב ע"י פרינטופ;1227512:מעניין שאף אחד לא הזכיר את זה.
בספרים של מיה קינן - איסתרק ומהללאל - שאגב אני חובבת מושבעת שלהם, הפריעה לי הנקודה של האלימות. היא סופרת מעולה, ובהחלט יכולה היתה לכתוב עלילה טובה יותר.
נכתב ע"י שירי12;1227519:האלימות וערימות ההרוגים, בהחלט הפריע.
מצד שני, זה חלק מבניית העלילה האמינה.
נכתב ע"י פרינטופ;1227541:נכון, אבל לא צריך להגיע עד לרצח...
בבקשה לא להשוות......נכתב ע"י hafakot;1233285:למי שאוהב את הסגנון של איסתרק וכאלה- "הגנרל" ספר מיוחד מאוד.
עד כמה שזכור לי בלי נטישת תינוקות, יתומים, אימוצי ילדים, שב"כ , אף בי איי וכו'
נכתב ע"י קקטוס;1233289:בבקשה לא להשוות......
הכריכה של "הגנרל" מדהימה!!
היא מעוצבת באופן יוצא מן הכלל, וזה החלק היחיד שאני מכיר בספר, כי לא הבנתי עדיין באיזו שפה הוא נכתב..נכתב ע"י כוס קולה;1233292:מה מיוחד בכריכה?
גם לי בתחילה זה נקרא מוזר, אח"כ זרמתי ונהניתי מאד.נכתב ע"י קקטוס;1233296:היא מעוצבת באופן יוצא מן הכלל, וזה החלק היחיד שאני מכיר בספר, כי לא הבנתי עדיין באיזו שפה הוא נכתב..
מתנצלת....נכתב ע"י מה הענינים;1396600:לא במיוחד מחמיאה לי ההגדרה נבואה...
וכנראה ששתינו חשבנו על כך בעקבות חול המועד שהיינו עסוקות מבוקר עד ליל בקריאת ספרים![]()
נכתב ע"י יעל א;1396601:גם אני שואלת!
למרות שלפי הסיפור המקסים בקטיפה נראה לי שהיא עסוקה איתו, וזנחה את יוזבד..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים