ואפשר לעבוד בזה בלי הרשתות החילוניות? כגון פייסבוק וכו. אפשר רק עם ווטסאפ,? זה הרבה כאב ראש וכסף להתפרסם ?הם בסדר..
רווחים זה תלוי בך ובשיווק.. הם נותנים רק פלטפורמה..
תלוי בך.. הכסף לא גדל על העצים.. תחום מאוד תחרותי.. נשמע קלואפשר לעבוד בזה בלי הרשתות החילוניות? כגון פייסבוק וכו. אפשר רק עם ווטסאפ,? זה הרבה כאב ראש וכסף להתפרסם ?
ממליץ להימנע זה סוג של פירמדה מדובר על שיווק רשתי זה לא ממש פירמידה אבל הם יותר מגייסים אנשים מאשר פיתוח המוצר.שווה לבדוק יותר יסודי.המודל עשוי להיכשל ברגע שיפסיקו להצטרף אנשים!שלום. אשמח למידע מארנשים שעבדו או עובדים ומכירים!! את be agent.
האם מומלץ? האם זה אמין? שווה? רואים רווחים? זה פייק ? מה החויה שהיה לכם
. כל מידע תעזר לי.
בבקשה לענות רק מי שבאמת מכיר.
תודה רבה .
אתה עבדת איתם?ממליץ להימנע זה סוג של פירמדה מדובר על שיווק רשתי זה לא ממש פירמידה אבל הם יותר מגייסים אנשים מאשר פיתוח המוצר.שווה לבדוק יותר יסודי.המודל עשוי להיכשל ברגע שיפסיקו להצטרף אנשים!
ממש ממש לא. אני מאחל לך בהצלחה אבל טיפה ביררתי ויש עליהם כתבות בתיקשורת.(בחיפוש בגוגל ובבינה לא מצאתיאתה עבדת איתם?
מסכים לחלוטיןאני מכיר מאד טוב אני חושב שלחרדים עם תקשורת כשרה גם עם נטפרי זה לא רלוונטי בכלל
ובכללי אם אתה לא משעבד את עצמך לזה זה לא רווחי (למעט גיוס סוכנים השאלה אם אתה מוכן לגרום לאנשים להפסיד כסף)
אם אתה רוצה אתה יכול לפנות אלי
אגב אתה מתמחה בחופשות,האם אתה עובד איתי במקרה? אתה יכול לענות לי בפרטי .יש לי כמה שאלות .תודהמסכים לחלוטין
כל הכבוד לא מובן מאליו שאדם שחבר בבי אג'נט יסכים להודות שיש אנשים שלא יכולים להפיק מקסימום רווח במינימום עבודהמסכים לחלוטין
asotmoti1 שטרודל וכו'איך אפשר לפנות אליך?
אני לא בבי אגנטכל הכבוד לא מובן מאליו שאדם שחבר בבי אג'נט יסכים להודות שיש אנשים שלא יכולים להפיק מקסימום רווח במינימום עבודה
asotmoti1 שטרודל וכו'
מתנצל משום מה כך היה זכור ליאני לא בבי אגנט
מסכים לחלוטיןאבל בכללי אם מצליחים להביא לקוחות והרבה אז אפשר להרוויח, אבל תחום מאוד תחרותי, הרבה סבלנות נצרכת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //