- הוסף לסימניות
וואי איזה באסה קניתי תשמלה הזאת
אן מדברות על השמלה תחרה של קידישיק??
כי גם למלאנג יש שמלת תחרה מעניין מה יהיה גורלה
בכ"א שנה שעברה קניתי שמלת תחרה של מלאנג והתכבסה מעולה מלא פעמים....
וואי איזה באסה קניתי תשמלה הזאת
מהנסיון שלי אם לקנות שם אז רק בגדים מבדים פשוטים... אחרת יש עגמת נפש.
חוץ מזה שמדדתי שם את כל החנות ולא היה נוח לבת שלי... על קולב הייתי קטנה את כל החנות
שנה שעברה קניתי בחנות הזאת 2 שמלות תחרה תכלת מהממות.. השמלות התכווצו כמובן. וגם הבד התחיל להתפורר.. שימוש הכי הוגן. כביסה של רבע שעה עדינה!
אה, וכמובן שאני הראשונה שמתלוננת ואפילו יש את השמלה לבת של המוכרת ונראה כמו חדש.![]()
אם לא הלבשת אותה.. תחזירי....וואי איזה באסה קניתי תשמלה הזאת
לא על משהו אחר לא מהעונה הזו...זיכו אותך על הבגד הזה?
הכתפיים היו נראות לי בסדר, רק מתכננת להכניס בצדדים וטיפה לקצר..... אבל אני רצה למדוד לו שוב....ומה את עושה עם הרוחב? בכתפיים א"א לתקן כי יש שם רקמה.
גם לי המוכרת אמרה שאף אחד לא החזיר, לידה עמד סטנד עם חזרות והיו עליו המון חולצות כאלו...
שנה שעברה גם לי היתה שמלת תחרה. והיתה נהדרתאן מדברות על השמלה תחרה של קידישיק??
כי גם למלאנג יש שמלת תחרה מעניין מה יהיה גורלה
בכ"א שנה שעברה קניתי שמלת תחרה של מלאנג והתכבסה מעולה מלא פעמים....
וואו כזאת בכתום היתה לי שנה שעברה. היתה נהדרת. רציתי לקנותה שוב בגלל שעשיתי סט תכלת לילדי ולא מצאתי לגדולה. ולא היה מידות.לא... זאת..
צפה בקובץ המצורף 341228
וואו כזאת בכתום היתה לי שנה שעברה. היתה נהדרת. רציתי לקנותה שוב בגלל שעשיתי סט תכלת לילדי ולא מצאתי לגדולה. ולא היה מידות.
איזה קטע,גם אצלי זה ככה.יש כאן מישהי שקנתה לבנים את החולצה השבתית עם הרקמה (היה בצבעים סגול, אפור, תכלת)?
החולצה עוברת בראש של הילד?
קניתי 2 חולצות וזהן לא נכנסות בראש, אפילו לא בכיוון, הילדים שלי בממדים סטנדרטיים לחלוטין. ביקשתי ממשהי בחנות למדוד את החולצה הזו לבן שלה, וגם לו היא לא עברה.
החזרתי כמובן, אבל לא קיבלתי זיכוי כספי.
איפה החנותלמי שנהרסה לה שמלת התחרה או רוצה להשלים סט,
יש סרפן דומה באורבניקה, פחות יפה ופחות שבתי,
אבל מאותו סוג ב-50 ש"ח, יש בלבן, בורוד ובתכלת.
איזה עוגמת נפש.
גם כסף .גם זמן וגם כוח.
גם אני קניתי פעם לפני שנה וחצי ל3 בנים חולצות מדהימות. לבשו פעם אחת ובכביסה הראשונה יצא כתמים מוזרים מאוד. אמרתי להם הם אמרו שאני הראשונה שמתלוננת ( כמובן) ולא רצו לשמוע כלום... ניסיתי עם כל החומרים כיבסתי מליון פעמים עד שהתייאשתי...
לא בהכרח. ואם זה בגד יחיד שזה קרה לו מתוך כמויות של בגדים?כתמים על בגדים זה בדכ קשור למכונת כביסה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים