נכתב ע"י שלמה;378060:לשדרג לעדשה/ מצלמה טובה?
או להשקיע בCS5
דברים מדהימים!
הנה סרטון דוגמה.
נכתב ע"י שלמה;378073:אותי לא כל כך מעניין הפנורמי, כי כמעט שלא יוצא לי לצלם דברים כאלו.
אני התפעלתי מהקלילות של העלמת פריטים בתמונה.
כמה זמן היה לוקח להשלים רקע לאובייקט שהוסר בשיטות המקובלות?
לגרפיקאי של המודיע, יהיו חיים יותר קלים.
נכתב ע"י שלמה;378219:להמשיך? או שאני מדליק כאן כמה מנאמני הצילום ללא עיבוד כלל.
נכתב ע"י שלמה;378219:תמיר
אין חולק שצריך ידע בצילום.
אין חולק שצריך ציוד איכותי בשביל להגיע לתוצאות טובות.
השאלה היא: האם צריך לקנות סרט צילום שחור לבן, או בזמן שאפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר איכותיות בפוטשופ.
האם שווה להשקיע במייק אפ להסתיר צלקות, בו בזמן שאפשר ב......
האם להשקיע כסף בבמצלמה בעל טווח דינמי 'ברדוגו' או HDR
עדשת פנורמה או שיפט בו בזמן שפוטושופ מאחד תמונות ועושה יישור הרבה יותר מדוייק בתנאים שלך.
להמשיך? או שאני מדליק כאן כמה מנאמני הצילום ללא עיבוד כלל.
נכתב ע"י שלמה;378243:זוכר את הצילום שלך מבית הכנסת כולל הסימן של החצובה בבימה
אני מעדיף לצלם כמה תמונות ישרות ולאחד בפוטושופ, מאשר לצלם בעדשת עין דג מעוותת.
העיוות שאני מתייחס, הוא בעיקר לאנשים או למבנים ישרים, כמו חוף ים, קירות עקומים וכו'.
נכתב ע"י שלמה;378303:באת לחזק את טענתי?!
נכתב ע"י שלמה;378642:ברור שתמונה בחשיפה טובה, תתן תוצאות הרבה יותר מאשר פוטושופ.
פוטושופ לא נועדה לתקן נזקים, אם כי יכולה גם יכולה.
פוטושופ תתן תוצאות טובות בחיזוקי צבעים ניגודיות כהוספה למצלמה, בעיקר כהתאמה לפלט התמונה וסוג הנייר.
מה דעתך שנפתח כאן תיבת פנדורה?
מה עדיף? השקעה במצלמה עם התמודדות טובה באסא גבוה? או אסא נמוך עם פלשים באולם.
נתייחס לאור ולאיכות האור.
נכתב ע"י שלמה;378642:מה עדיף? השקעה במצלמה עם התמודדות טובה באסא גבוה? או אסא נמוך עם פלשים באולם.
נתייחס לאור ולאיכות האור.
נכתב ע"י tamiro;378215:גם לצלם של המודיע ולעיתן עצמו
אין יותר הצדקה להחזיק צלם מקצועי וציוד מקצועי
ניתן לתת מצלמת כניסה עם עדשת קיט לכל ילד
שילך לצלם.... את הרקע כבר נשלים או נטשטש
ואת שאר התיקונים גם אין בעיה לעשות
CS5
יחי המלך החדש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים