- הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת אצל מי כדאי לעשות ומה לעשות תודה רבה https://www.maccabi4u.co.il/20413-he/Maccabi.aspx
אני ביררתי את זה קצת בימים האחרונים וגיליתי שרוב המוחלט של האנשים ממליצים על מרפאת עיניים ובדגש על ניתוח אצל ד"ר לוינגר עצמו (תוספת קטנה של 1000 ש"ח +-) ושהם מקצועיים מאוד והבעיה שם זה שבדיקת התאמה עולה כסף (500 ש"ח שיורדים מהעלות של הניתוח אם עושים שם) והתקשרתי אליהם והם אמרו שההסכם הכי זול שלהם זה עם כללית פלטינום כך ששווה לעבור לשם בשביל זה
שמעתי גם המלצות מחלק על אסותא אבל חלק ממש אמרו שלא כדאי ושהם רק מנסים להרוויח כסף ושכולם עוברים את הבדיקה ואצל לוינגר 30 אחוז לא עוברים שזה מראה אמינות
ובקשר ל care שמעתי שהם מאוד גרועים והמון מקללים אותם
ובקשר לסוג הניתוח זה תלוי מאוד בבדיקת התאמה ובמספר וכו'
מצטרף לבקשהאני עברתי מכללית למכבי בגלל בניתוח כי אמרו לי ששם זה יותר טוב וזול. ידוע לך כמה זה בכללית אצל עיניים? ואם אני לא מתאים כמה אני משלם 500!!? (ולגבי אסותא מה הבעיה שכולם עוברים אם אחכ הכול טוב ואיך בעיות בעניים?) התקשרתי לעיניים ואמרתי להם שאני במכבי הם אמרו לי מינימום נ8000 בלי לוינגר עצמו
אני התקשרתי לעיניים והם אמרו שכרגע כללית פלטינום - מקביל למכבי שלי הכי זולים בהשתתפות עצמית וכל אחד יכול לבדוק את זה מולם (המספר שלהם 3122*)אני עברתי מכללית למכבי בגלל הניתוח כי אמרו לי ששם זה יותר טוב וזול. ידוע לך כמה זה בכללית אצל עיניים?
הבדיקת התאמה היא לא מילוי שאלון היא קצת מורכבת ולכן הם גובים 500 ש"ח על הבדיקה עצמה אבל אם אתה מתאים הכסף מתקזז מהתשלום על הניתוחואם אני לא מתאים כמה אני משלם 500!!?
אנשים שאני שאלתי (לפני שאני מחליט משהו אני בודק טוב טוב אצל הרבה אנשים שעשו) שעשו באסותא חלקם היו מרוצים וחלקם אמרו שסבלו מתקופת החלמה מאוד קשה או שעלה להם המספר חזרה וכאלו...(ולגבי אסותא מה הבעיה שכולם עוברים אם אחכ הכול טוב ואיך בעיות בעניים?)
מצורף קישור למחירים בכללית - מחירים לייזר - וזה מאוד תלוי בסוג הניתוח - דבר שצריך לבדוק בבדיקת ההתאמה במידה ומתאימיםהתקשרתי לעיניים ואמרתי להם שאני במכבי הם אמרו לי מינימום נ8000 בלי לוינגר עצמו
יכול להיות, דברים משתנים כל הזמן ולכן לפני הניתוח עדיף לבדוק.בזמנו הבנתי מהם שבמכבי שלי המחיר הוא הזול ביותר.
אכן השתנו הדברים!יכול להיות, דברים משתנים כל הזמן ולכן לפני הניתוח עדיף לבדוק.
מה שאני אמרתי על כללית הם אמרו לי אתמול
אני התקשרתי לעיניים והם אמרו שכרגע כללית פלטינום - מקביל למכבי שלי הכי זולים בהשתתפות עצמית וכל אחד יכול לבדוק את זה מולם (המספר שלהם 3122*)
מצורף קישור למחירים בכללית - מחירים לייזר - וזה מאוד תלוי בסוג הניתוח - דבר שצריך לבדוק בבדיקת ההתאמה במידה ומתאימים
.
בכל מקרה, ממליץ בחום על אסותא, אצל ד"ר אנדרו פינק.
כנראה שהאחרים יותר יקריםתראה כתוב שם[עיניים] שזה מתחיל ב4600 ונגמר ב 8600 וזה בלי לוינגר עצמו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים