ביומיים האחרונים הכל נראה ככה באתר, ואי אפשר לראות מה מורידים.. (תצוגה של הסרטון- תמיד לא היה אפשר, אבל את התצוגה המקדימה זה כן נתן..)
גם לכם זה ככה?
תמונה:
צפה בקובץ המצורף 660007
אתמול שלחתי פניהכן,
בעיה מטרידה ממש
גם לי הגיבו כך במערכת הפניותאתמול שלחתי פניה
התגובה שהתקבלה:
אין לנו כרגע תמיכה באתר הזה.
אנחנו חושבים על פיתוח אחר כדי לפתוח את האתר הזה.
![]()
בוידאו ובתמונות זה באמת לא נותן להוריד את מה שנראה כך. אבל בטמפלטים זה כן נותן להוריד הכל.שכחת לציין שמה שמופיע ככה אי אפשר להוריד, או שאולי את כן מצליחה איכשהוא?
האבסורד הוא שדברים שלא בעייתים בכלל כן נחסמים, לדוגמא פרטיקלים ורקעיםגם לי הגיבו כך במערכת הפניות
בוידאו ובתמונות זה באמת לא נותן להוריד את מה שנראה כך. אבל בטמפלטים זה כן נותן להוריד הכל.
צודקת. זה ממש קשה ובלתי אפשרי לעבוד כך.האבסורד הוא שדברים שלא בעייתים בכלל כן נחסמים, לדוגמא פרטיקלים ורקעים
ודברים אחרים שבהחלט בעייתיים ממשיכים להיות מוצגים כרגיל
באג של ממש!
וצריך להלך בין הטיפות עם נטפרי.
מצד אחד לבקש את המינימום של ממש,
ומצד שני בצורה דיפלומטית...
על הדרך,צודקת. זה ממש קשה ובלתי אפשרי לעבוד כך.
מקווה שימצאו לזה פיתרון מהרר
נכון. הכל סגור וזה לא הגיוני לשלוח לבדיקה כשאין לך אפילו מושג אם מה שאת שולחת באמת יהיה רלוונטי בכלל..על הדרך,
איפה עוד יש לחפש חומרים?
הדרכות?
ביוטיוב כמעט הכל סגור.... ולהתחיל לשלוח עשרות קבצים פוטנציאלים לבדיקה זה הזוי
איך את עובדת יעיל?
או שאין מנוס, וכל דבר יהיה סגור....
בשביל שזה יחזור לעבוד בצורה תקינה, זה דורש בדיקה ועבודה של תיכנות.
ובגלל שאנחנו חושבים על דרך אחרת
אנחנו לא רוצים להשקיע בפיתוח של זה זמן נוסף.
אנחנו מעדיפים להשקיע את הזמן בפתיחת האתר בצורה יותר בטוחה
/QUOTE]
מה שלא ברור זה, שאם האתרים האלו יהיו מסוננים, לא יהיה אפשר לראות שום תצוגה מקדימה..נטפרי מנסים לפתח כעת סינון מצוין לכל האתרים הנחוצים לעורכות וידאו
וואוו! זה מקל ממש.וכעת אפשר גם לצפות בסרטון Preview לפני שמורידים..
כעת אני רואה את ההודעה שלך ובודקתלכל הנטפריות, שימו לב--
נטפרי סידרו את התקלה
התצוגה באתר חזרה,
וכעת אפשר גם לצפות בסרטון Preview לפני שמורידים..
איך זה נראה אצלך?כעת אני רואה את ההודעה שלך ובודקת
ולא, התקלה עדיין בעיצומה, ולא, אין תצוגה מקדימה!
איך הצלחת לסדר את העניין?
לפנות אליהם שוב? למחוק עוגיות?
נראה אצלי כמו בפריים בתגובה הראשונה של האשכול
הם כתבו לי כתגובה למה שכתבתי אז.. שאנסה עכשיו שוב, ובאמת ראיתי שרוב הדברים נפתחים,האם פנית אליהם שוב בעניין?
תודההם כתבו לי כתגובה למה שכתבתי אז.. שאנסה עכשיו שוב, ובאמת ראיתי שרוב הדברים נפתחים,
עדיין יש לפעמים פה ושם דברים שנחסמים כשעוברים עליהם עם העכבר, שלחתי אליהם כמה הקלטות ואחרי שבדקו..
כתבו לי כך:
"לא נראה שיש לנו כרגע אפשרות לפתוח מעבר לזה. "
אבל באמת מוזר שלא נפתח לך בכלל..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים