נכתב ע"י גולדס;1502627:יש לי חמדיה כבר 6.5 שנים, אני שוטפת בהמון מים.
למטה קצת התקלף, פה ושם התנפח אבל בגדול - הן נראות פשוט מעולה!
נכתב ע"י מולטימד;1504535:הומלץ פה בפורום על מתקין בשם דוד.
בנ"א אמין ונחמד.
בררתי עליו המון.
הלכתי לראות עבודות שלו.
האנשים היו מאד מרוצים מהעבודה ומהשרות שלו.
וגם המחיר מעט יותר נמוך מאחרים.
וחשוב לציין- המשקוף שלו מצופה פורמייקה ולא נייר כמו כולם.
היום הזמנתי.........
תצליחו!
נכתב ע"י tamar123;1505156:איזה סוג דלתות הזמנת?
נכתב ע"י avi media;1505254:בס"ד
בבקשה לקרוא עד הסוף וללא אחריות.... הכל מנסיון שלי...
יש מתקין מקצועי וזול מאד של דלתות אלון אבל.... הוא לעולם לא בא בזמן.
לפחות חודש ממתי שסוכם עם הרבה הבטחות והרבה התנצלויות.
אבל העבודה שלו מדהימה... ואם שלח לכם מתקין אחר אכלתם אותה....
מומלץ לקחת אותו אותו לדלת אחת או שתיים שאז הוא לא דורש מקדמה ובא מהר.
אבל להרבה דלתות הוא לוקח מקדמה ואז רגוע למרוח... מחר, בסוף שבוע, בתחילת שבוע, ועוד...
אם תרצו טלפון שלו אשלח באישי.
המחירים שהוא לקח דלתות למינטו כולל 4 פסי ניקל ומנעול מגנטי וכו וכן מדידה והובלה והתקנה 1200 ₪ לדלת.
האמת למשפחות לא להתקרב לדלתות למינטו זה רק לתצוגה וליופי וזוגות צעירים בלבד! לא משנה דוגמא או חברה אלון ופנדור וחמדיה הכל זבל.
מומלץ לקנות או עץ מלא מצופה פרומייקה עבה לא לימנטו או למנצייה !
או לחילופין עץ מלא מעוצב וצבוע בצבע תנור וכדומה. המחיר בהתאם 1800 ₪ ומעלה.
ניתן לקנות מערבי דלתות מעץ מלא ב 1100 ₪ בלבד עם חריתות וכולל הכל התקנה וכדומה.
ולא משלמים לו פרוטה עד שהדלת מותקנת.
טלפון של ערבי 0528488594 הוא מוכר גם ריהוט אבל תבדקו טוב טוב סוף סוף זה ערבי...
וכן ערבי נוסף 0525480470.
יצויין שאני התקנתי של אלון כשלא ידעתי על הערבי, לכתחילה הייתי קונה עץ מלא מערבי כמו שקרוב משפחה עשה ומרוצה מאד.
בהצלחה.
נכתב ע"י א-ירושלמית;2216072:מה נזכרת?
זה הבעיה של החדשים שמסתובבים פה על מנת לפרסם את עצמם.
אני כבר גרה יותר משנה וחצי בדירה המשופצת שלי!
עשיתי דלתות אצל חברה טובה מאד ואני מרוצה מאד מאד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים