פרומה ביאר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הייתי חייבת, רק תשני את זה לרב פירר...הרב פיהרר לא מבטיח,
הייתי חייבת, רק תשני את זה לרב פירר...הרב פיהרר לא מבטיח,
תודה על המידע!בלי קשר למכון המדובר.
יש גישת טיפול בשם brain gym (מכון כושר למח) בה יש תרגילים לשיפור הקצב והעיבוד.
בנוסף יש ספר מצוין בשם ADHD מאת גרינשפאן, המתאר תרגילים רבים הרלוונטים לתרגול לשיפור מהירות העיבוד.
(הספר מתורגם מאנגלית, וניתן לקנות בסטימצקי)
תודה על המידע!
אפשר פרטים (או קישור) על הספר? לא מוצאת עליו פרטים בחיפוש גוגל.
אתן מפחידות אותי. מה עושים במקרה שאני לא רוצה להמשיך איתם???כתבו פה פעם שהחברה .... .... ... אפשר למצוא אותה בקלות ברשימות של ההוצאה לפועל ולראות שעיקר המומחיות של החברה היא במימוש זכויותיה מול הלקוחות שלה...
תעזרו לי איך??? בבקשה!!הרוב חוטפים בשקט את העונש.
היתה פה אחת שלא נכנעה ועשתה בלגן, וגם נתבעה למשפט וכו'. לא זוכר מה היה סוף הסיפור.
אם תצליחו להגיע אליה, זה יהיה נקודת אור בשבילכם.
מצער שגיליתם מאוחר, לא היתה ברירה הם תובעים גם את פרוג על הדברים האלו. לכן לא היה אפשר ליידע אתכם קודם.אתן מפחידות אותי. מה עושים במקרה שאני לא רוצה להמשיך איתם???
הם יפתחו לי תיק בהוצאה לפועל???
מה לשלם. ביטול של החתימה כ- 6000 או אם נקבל את כל מה שאמורים לקבל??מצער שגיליתם מאוחר, לא היתה ברירה הם תובעים גם את פרוג על הדברים האלו. לכן לא היה אפשר ליידע אתכם קודם.
אם תשלמו לא יפתחו לכם תיק.
מעבר לזה אין לי הרבה מידע, כתבתי קודם שהיתה כאן מישהי שנלחמה מולם, לא יודע מה היה הסוף של הסיפור. וגם לא יודע מי היא.
הם רשמו איזה בית דין בבני ברק.אני ממש לא מבין בזה, איני יודע מה לומר, רק שתנסו להשיג את אלו שהתעסקו, (אולי לפנות לבתי דין בערים השונות מסתמא יש להם הרבה חומר או לפחות להפנות למי שצריך)
בעבר מישהו כתב ששינה את הסיסמא לביטוח לאומי אבל הם עלו על זהאתן מפחידות אותי. מה עושים במקרה שאני לא רוצה להמשיך איתם???
הם יפתחו לי תיק בהוצאה לפועל???
נשמע מוזר,היה לנו לאחרונה סיפור הזוי עם החברה למישוש וכו'
הבטיחו לנו קיצבה מסויימת והחתימו על כל המסמכים
בסוף מתברר שאי אפשר לקבל את הקיצבה הזו בגלל סיבה אחרת שהם לא טרחו ליידע אותנו
בקיצור - עשקו ורימו אותנו לאורך כל הדרך
ולמרות שלא נקבל שקל בגלל ההטעייה שלהם הם רוצים את כל התשלום בלי טיפת בושה
מוזר ככל שיהיהנשמע מוזר,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //