- הוסף לסימניות
דוקא לי יש מילא עם תוכנית קצרה של 20 דקותהכי כדאי לעמוד שתיהיה תוכנית קצרה של 15-20 דק ושתוכלי את להחליט על טמפרטורה וסל"ד,
לי יש מכונה מילה יקרה טובה החסרון היחיד שלה הוא שהתוכנית הקצרה היא 40 מעלות ולכביסה עדינה זה קצת גבוהה
דוקא לי יש מילא עם תוכנית קצרה של 20 דקותהכי כדאי לעמוד שתיהיה תוכנית קצרה של 15-20 דק ושתוכלי את להחליט על טמפרטורה וסל"ד,
לי יש מכונה מילה יקרה טובה החסרון היחיד שלה הוא שהתוכנית הקצרה היא 40 מעלות ולכביסה עדינה זה קצת גבוהה
מומלצת מאד
ע"י טכנאי מכונות כביסה.
אומרים שטוב כמה שפחות דיגיטלי...
ואפשר להתיעץ עם מנדלוביץ במספר 0504183485 הוא טכנאי מעולה שנותן יעוץ בטלפון.
תשמעו משהו מדהים:
אנחנו בדרך לרכוש מכונת כביסה חדשה, ומתלבטים מאד בין כמה דגמים. חיפשתי בפרוג המלצות וחוות דעת, וכשנתקלתי בהודעה זו פניתי לטכנאי מנדלוביץ כדי לקבל ממנו חוות דעת. סיפרתי לו על היסטוריית המכונה שלנו ואלו תיקונים עברה. הוא שאל מי היה הטכנאי. נקבתי בשמו. הוא החמיא לו והמליץ לי להתייעץ איתו, כמי שמכיר את המכונה שלנו, אילו באגים אנחנו חווים ולא רוצים לפגוש במכונה החדשה ומה יתאים לסדר הגודל של הכביסות שלנו. אמרתי לו באי נעימות שהמספר של אותו טכנאי אינו תחת ידי - הוא נמחק לי (ולכן למעשה התקשרתי למנדלוביץ), הוא אמר שכבר ייתן לי את המספר. היות ששוחח עמי דיבורית בזמן נהיגה, עצר את הרכב בשולי הכביש כדי לאתר את המספר בנייד וסיפק לי את המספר של עמיתו. הכל באדיבות ובפירגון גדול לקולגה.
והרי יכולתי לקבל ממנו המלצה ולקנות מכונה דרכו! כבר הרבה זמן לא נתקלתי במענטשליכקייט ובפרגון כל כך יפה לעמית למקצוע.
אין לי מושג. אבל הוא הכיר את הטכנאי הבניברקי שלי, כך שיש סיכוי שהוא מהמרכז.הוא מירושלים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים