- הוסף לסימניות
אני אשמח לשמוע המלצות ודיס המלצות על מכונת כביסה .
אני רוצה משהו טוב .
עם תוכניות קצרות וארוכות .
עם אורך חיים.....
אני רוצה משהו טוב .
עם אורך חיים.....
MILE יקרה אבל שווהאני אשמח לשמוע המלצות ודיס המלצות על מכונת כביסה .
אני רוצה משהו טוב .
עם אורך חיים.....
לא מספיק מכירה חברותאני אשמח לשמוע המלצות ודיס המלצות על מכונת כביסה .
שווה את הכסף של הMILE?MILE יקרה אבל שווה
לא מתעייפת
אשמח מאד לקבל את המספר.לא מספיק מכירה חברות
אבל קניתי ממש לאחרונה אצל סוכן בשם אדיר יש לו מחסן באיזה מושב והוא מוכר במחירים חסרי תקדים ה-כ-ל וגם נותן שירות מעולה.
אם את רוצה מספר אחפש לך.
קניתי לאחרונה מילה, יקר בהחלט. אבל סו"ס מכונה שעושה את העבודה, מכבסת כמו שצריך ולא כמו הקודמות שהמכונה מוציאה את הבגדים מלוכלכים עם ריח של מרכך...שווה את הכסף של הMILE?
איזה חברה זה גרמנית?
האם יש עוד אנשים שנהנים איתה?
חברה גרמנית נראה לי.שווה את הכסף של הMILE?
איזה חברה זה גרמנית?
האם יש עוד אנשים שנהנים איתה?
לא מכירה מנסיון אישי, אבל שמעתי מחברה שיש לה אותה שלא כדאי לכבס בה ברצף כמה מכונות.רק קונסטרוקטה
מכונה גרמנית שמחזיקה שנים!
לא נהרסת, אין תקלות, מלא תוכניות....
בקיצור, אין עליה...
שטויות, מנסיון אישי של 14 שנה של מוצאי תשעה באב ללא טכנאילא מכירה מנסיון אישי, אבל שמעתי מחברה שיש לה אותה שלא כדאי לכבס בה ברצף כמה מכונות.
מה היתה המכונה הקודמת?קניתי לאחרונה מילה, יקר בהחלט. אבל סו"ס מכונה שעושה את העבודה, מכבסת כמו שצריך ולא כמו הקודמות שהמכונה מוציאה את הבגדים מלוכלכים עם ריח של מרכך...
רק מוצאי תשעה באב או בכל ימות השבוע?שטויות, מנסיון אישי של 14 שנה של מוצאי תשעה באב ללא טכנאי
רק מוצאי תשעה באב או בכל ימות השבוע?
לכבס בה ברצף כמה מכונות.
מוצאי תשעה באב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים