נכתב ע"י tzivi;872322:עכשיו קנינו לפני ר"ה
אחרי ברורים מעמיקים וידע בשיטוטים והשוואות
אנחנו מוצרי חשלמל קונים אצל ביטון סוכן פרטי ללא חנות, כבר שנים אנחנו קונים דרכו הוא מקסים ואמין
בוש נחשב להכי טוב ולכן הוא הכי יקר וגם בו יש כל מיני דגמים
לאחר ידע גדול שבעלי צבר בנושא קנינו של קונסטרוקטה
לפני כן אידע אתכם שבוש, סימנס וקונסטרוקטה זה אותו מפעל ואותו דבר רק שעל השם בוש שהוא מותג שכבש שטח גדול בעולם השיווק אתם משלמים יותר
ולכן לקחנו קונסטרוקטה של 8 קילו כי רק מה-8 קילו אצלו זה גרמני
היום אין שום מכונה מכנית להשיג אלא רק דיגיטלית ולכן הכי צריכים את הגרמניות כי בכלל הדיגיטליות זה נושא של סיעתא דשמיא
בכל אופן שיהיה הרבה הצלחה
לא עד כדי כך...נכתב ע"י mig;872326:הבוש מוציאה את הכביסה כמו שהיא נכנסת רק עם ריח של כביסה...
(ב"ה לא מנסיוני אלא מנסיון כמה בסביבתי)
נכתב ע"י mig;872326:הבוש מוציאה את הכביסה כמו שהיא נכנסת רק עם ריח של כביסה...
(ב"ה לא מנסיוני אלא מנסיון כמה בסביבתי)
נכתב ע"י tzivi;872426:המכונה שלי גם לוקח לה הרבה זמן כל כביסה אבל זה בגלל טכנולוגיה משוכללת שהיא חוסכת
נכתב ע"י שולה;872335:לא עד כדי כך...
יוצאות לי חולצות לבנות צחות (אני משקיעה מאד במלבינים וכו')
טוב, המכונה הזו לא שלי אלא של הדירה השכורה בה אני גרה... מקווה עוד מעט לעבור.
נכתב ע"י משי 1;872546:לי
אך בכל מכונה, צריך ללמוד איך לכבס. לדוגמה, חולצות לבנות אני נותנת קודם שטיפה, אח"כ ב=40 מעלות ולחצן כביסה מלוכלכת... עם אבקת כביסה אריאל, בלי שום התזת מלבינים ויוצא כמעט תמיד מצוין, רק בחולצות אני משתמשת באריאל כי בגדים אחרים זה ממש שוחק!
כל מי שברר וקנה לאחרונה סביבי, שכנות , אחים וכד' קנה לאחר ברורים את בוש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //