- הוסף לסימניות
יש לי את הדגם הישן יותר וזה מצוייןתודה!!
מישהו התנסה עם הדגם הזה -Nespresso c30?
יש לי את הדגם הישן יותר וזה מצוייןתודה!!
מישהו התנסה עם הדגם הזה -Nespresso c30?
אפשר למלא הרבה יותר,תלוי כמה רוציםאגב תמונות, עד היום לא הבנתי למה בתמונות רואים תמיד כוס גדולה מלאה קפה, בעוד שבמציאות כל קפסולה ממלאה כוס פיצפונת אולי 40 CC
גם בפיקסי?אפשר למלא הרבה יותר,תלוי כמה רוצים
אני לא מכיר, אבל הפולים לא גדלים בארץ כך שא"צ תרו"מ, ובסוגים בלי הטעמים זה נטו פולי קפה ללא מגע יד אדם, כמה שעות ביו הטחינה לאריזה (בנספרסו)אפרופו קפסולות,
יש חיה כזאת קפסולות בדץ עדה חרדית?
פשוט לוחצים שוב, זה אותו דבר.גם בפיקסי?
יש אפשרות לכמות עוד יותר קטנה
אבל לא לכוס כמו בתמונות
מניסיון - למי שאוהב קפה חזק וטוב...פשוט לוחצים שוב, זה אותו דבר.
יש של עלית ושל שופרסל.אפרופו קפסולות,
יש חיה כזאת קפסולות בדץ עדה חרדית?
יש לה מקציף?מצויינת כמכונה ביתית.
בדיוק, זה רק להוסיף מים..מניסיון - למי שאוהב קפה חזק וטוב...
לא ללחוץ שוב - המקסימום זה ללחוץ במכונה על כוס יותר גדולה.
אחרת זה כבר מימי ... לפחות בשבילי ...
אין מקציף מובנה, רק כתוספת של 300 ₪ כמדומני.יש לה מקציף?
אם יהיה לי בבית מכונה מיקצועית... מתי אצא לבית קפה לשתות משהו לנשמה??אף מקציך ביתי לא ישתווה לברז הקצפה
אני שותה לא מעט קפה בחוץ, גם של קופיקס על הדרך, וגם בבתי קפה בשביל האווירה והשחרור- זה לא סותר את העובדה שכדאי וכיף מכונה בבית.אם יהיה לי בבית מכונה מיקצועית... מתי אצא לבית קפה לשתות משהו לנשמה??
מחפש מקציף נחמד... כרגע יש לי משהו של נספרסו.. אבל הלחץ בקפסולות חלש, ולא מוציא את כל הטעם. ...
ברור.לא סותר את העובדה שכדאי וכיף מכונה בבית.
זה לא נכון המקציף של נספרסו לא פחות טוב מבבתי קפה , רק נורא מעצבן לשטוף את זה.אין מקציף מובנה, רק כתוספת של 300 ₪ כמדומני.
לדעתי ולטעמי האישי, שכבת הקצפת שיוצאת מקפסולות איכותיות וכתוצאה מעוצמת הבר במכונות הנ"ל מספיקה למדי, מי שמעוניין יכול בהחלט לקנות מקציף נפרד של נספרסו.
אף מקציף ביתי לא ישתווה לברז הקצפה הקצפה שקיים במכונות האיכותיות הבחינת טעם ונפח הקצפת ולכן לדעתי חסר טעם להוסיף את זה בצד.
אלא אם השקעת במכונה מקצועית של 3000 ₪ ואז יש לך ברז הקצפה מקצועי.
מבחינה מסויימת הוא המקציף הכי קל לניקוי כי אין חלקים קטנים/מוסתרים בתוכוזה לא נכון המקציף של נספרסו לא פחות טוב מבבתי קפה , רק נורא מעצבן לשטוף את זה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //