אבל הייתה לו חולשה (תסמין די מובהק...) פחות מ10 יום,מכירה מישהו נחשף לחולה מאומת, נבדק ויצא שלילי, אבל זה היה מידי קרוב לחשיפה יום אחרי הבדיקה הייתה לו חולשה קלה, אבל בגלל שיצא שלילי לא התייחס, סיים שבועיים בידוד, ויום אחר כך איבד חוש ריח ויצא חיובי.
מכירה מקרוב ממש ולא משמועה...
4 ימים לפני התסמינים צריך להכנס לבידודמכירה מישהי שיום/יומיים לפני שהייתה צריכה לצאת מהבידוד פיתחה תסמינים.
ויש לי שאלה, אם הייתי לידה שבוע לפני שפיתחה תסמינים, אני צריכה בידוד?
איך זה עם ההוראות החדשות..?
4 ימים לפני התסמינים צריך להכנס לבידוד
אם זה יותר אז לא צריך
אני צריכה להתקשר לשאול? או לחכות שיתקשרו אלי להודיע?אני דיברתי היום עם משרד הבריאות ולא אמרו לי כזה דבר אמרו מי שהיה ליד החולה בשבועים הקרובים צריך להכנס לבידוד
מישהו יודע להגיד לי מה אני אמורה לעשות במצב כזה?אני צריכה להתקשר לשאול? או לחכות שיתקשרו אלי להודיע?
כנ"ל.אני דיברתי היום עם משרד הבריאות ולא אמרו לי כזה דבר אמרו מי שהיה ליד החולה בשבועים הקרובים צריך להכנס לבידוד
אני דיברתי היום עם משרד הבריאות ולא אמרו לי כזה דבר אמרו מי שהיה ליד החולה בשבועים הקרובים צריך להכנס לבידוד
קצת מוזר.כנ"ל.
אמרו לי להכנס לבידוד
איפה ממלאים טופס על דיווח בידוד ביתי?
הממוצע הוא 7 ימים (בינלאומי) כך שקשה למצוא מקרים כאלונשמח אם תכתבו כאן.
רק מקרים מידיעה ולא מקרים שהשכן סיפר לשכן שסיפר לבן דוד וכן הלאה...
ישר כוח!!!
צריך לדבר איתם (עדיף עם רופא משפחה) ולהדגיש את הנקודה של 4 ימים לפני התסמיניםאני דיברתי היום עם משרד הבריאות ולא אמרו לי כזה דבר אמרו מי שהיה ליד החולה בשבועים הקרובים צריך להכנס לבידוד
ואפשר לצרף את המסמך הזה:צריך לדבר איתם (עדיף עם רופא משפחה) ולהדגיש את הנקודה של 4 ימים לפני התסמינים
צריך לדבר איתם (עדיף עם רופא משפחה) ולהדגיש את הנקודה של 4 ימים לפני התסמינים
אין שום תסמינים מחייב בידוד יותר. המדובר על מי שפיתח תסמינים.אצלינו זה היה הבת שלי במעון לילד אין שום תסמינים שבוע לפני לא היה במעון
והם אמרו שצריך בידוד למרות שככל הנראה נדבק בבידוד מההורים שלו
ובכל זאת משרד הבריאות אמר שצריך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים