סליחה על ההערה אבל המשפט שכתבת הוא פרדוקסלי.
לטאבו משותף אין ערך משפטי, כך שעורך דין טוב לא יעשה את זה.
הבלים!!סליחה על ההערה אבל המשפט שכתבת הוא פרדוקסלי.
לטאבו משותף אין ערך משפטי, כך שעורך דין טוב לא יעשה את זה.
עו"ד נוימן רחוב אבני נזר בני ברק, יעיל מאד בעניינים אלו. מנסיון!אשמח לקבל פרטים
תודה
הבלים!!
אין לך מושג מה אתה כותב
כולי התנצלות על שניסיתי לעזור. אני אכן אוהב את זהכן תמיד יש את האנשים שאוהבים לייעץ על מה שלא ביקשו מהם
את החסרונות של זה אני יודעת בעצמי ולא על זה באתי לבקש ייעוץ
רק ביקשתי עו"ד עם ניסיון שעסק בזה כבר ומצא את הפתרונות הכי יעילים לבעיות של זה
ולמי שאין מידע כזה לא חייב להגיב.,,,,
אחרי הכל הבעיות האמיתיות מגיעות לפתחם של הדיינים הבכירים, ומה לעשות שהם כן ממליצים על הצעד, כמובן בחוזה מסודר.אני עומד מאחורי הדברים שאני כותב, ולא מסתתר מאחורי ניק אנונימי.
כולם מכירים אותי כאן, ומי שעדיין לא: אז הנה - אברימי דיקמן מביתר עילית. תבררו עלי.
עוסק בנדל"ן הרבה לפני ש"פרוג" נפתח...
האמינו לי שלחסרונות של התופעה הנלוזה הזו אני נחשף מידי יום ביומו.
ולאיש הפשוט שעדיין מתעניין לעשות את הצעד הנמהר הזה: בוא ונחליט שהבנק שנותן משכנתא לנכס כלשהו, מעוניין מאד לתת משכנתא. הוא לא עושה זאת לשם מצוה - זה הרווח הגדול של הבנקים. עכשיו ככה, הבנק בס"ה בדילמה גדולה, לא? מצד אחד הוא מאד מאד רוצה להלוות כסף, ומצד שני אפעס, קצת מפחיד אותו נכס בעייתי. לפיכך הוא מחזיק מחלקה משפטית שלמה ועורך בדיקות נכס על כל נכס המובא לשיעבוד.
לך, אין את היכולת הזו לבדוק, לא כלכלית, ולא משפטית.
בוא ונסכם: סמוך על הבנק. אם הוא לא נותן משכנתא על נכס כזה - אות הוא כי משהו שם לא מריח טוב.
הנה נתתי את זה על קצה המזלג.
בנק נותן משכנתא לטאבו משותף, כל זוג שקונים דירה נקראים שותפים,אני עומד מאחורי הדברים שאני כותב, ולא מסתתר מאחורי ניק אנונימי.
כולם מכירים אותי כאן, ומי שעדיין לא: אז הנה - אברימי דיקמן מביתר עילית. תבררו עלי.
עוסק בנדל"ן הרבה לפני ש"פרוג" נפתח...
האמינו לי שלחסרונות של התופעה הנלוזה הזו אני נחשף מידי יום ביומו.
ולאיש הפשוט שעדיין מתעניין לעשות את הצעד הנמהר הזה: בוא ונחליט שהבנק שנותן משכנתא לנכס כלשהו, מעוניין מאד לתת משכנתא. הוא לא עושה זאת לשם מצוה - זה הרווח הגדול של הבנקים. עכשיו ככה, הבנק בס"ה בדילמה גדולה, לא? מצד אחד הוא מאד מאד רוצה להלוות כסף, ומצד שני אפעס, קצת מפחיד אותו נכס בעייתי. לפיכך הוא מחזיק מחלקה משפטית שלמה ועורך בדיקות נכס על כל נכס המובא לשיעבוד.
לך, אין את היכולת הזו לבדוק, לא כלכלית, ולא משפטית.
בוא ונסכם: סמוך על הבנק. אם הוא לא נותן משכנתא על נכס כזה - אות הוא כי משהו שם לא מריח טוב.
הנה נתתי את זה על קצה המזלג.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים