- הוסף לסימניות
אני צריכה מידע על מכנסיים לבנים, שעומד יפה ולא נקרע,
ממש לא מכוער .יודעת על מכנסיים מכוערות שלא נקרעות
מכנסי "תלבושת" שנכנסו בחיידרים החסידיים
אבל תצטרכי לקחת לתופרת שתצר אותם
יכול להיות שדווקא בגלל שהם מאד רחבים, הם לא נקרעים בברכיים
הם רחבות מאוד לילדון הרזה שליממש לא מכוער .
זה מגיע בדגם רגיל ויש דגם רחב, אם יש אימהות שאוהבות שהילדים שלהם יראו עם חצאית וקונות להם את הרחב בלי קשר למבנה הגוף של הילד בעיתם.
הבנים שלי נראים נהדר עם המכנסיים האלה
לשבת אני קונה להם מכנסיים של חנות 'בנים' וגם זה מחזיק עד שצריכים להחליף מידה
אימהות שאוהבות להלביש לבנים שלהם גרביונים במקום מכנסיים... שיתמודדו גם עם חורים בברכיים.
מאיפה קונים אותם?ממש לא מכוער .
זה מגיע בדגם רגיל ויש דגם רחב, אם יש אימהות שאוהבות שהילדים שלהם יראו עם חצאית וקונות להם את הרחב בלי קשר למבנה הגוף של הילד בעיתם.
הבנים שלי נראים נהדר עם המכנסיים האלה
לשבת אני קונה להם מכנסיים של חנות 'בנים' וגם זה מחזיק עד שצריכים להחליף מידה
אימהות שאוהבות להלביש לבנים שלהם גרביונים במקום מכנסיים... שיתמודדו גם עם חורים בברכיים.
אני ממש לא שמה צמוד אבל חשוב לי שיעמוד יפה, ועדיין נקרע לי מאוד מהר.אימהות שאוהבות להלביש לבנים שלהם גרביונים במקום מכנסיים... שיתמודדו גם עם חורים בברכיים.
אפשר קישור?איך המידות?מלבושי כבוד ממש טובות וגזרה מצויינת
בנקסט אפשר את הגינס השחור נראה רגיל ולא גינס אבל חזק משמעותי
אפשר קישור? ואיך המידות?המכנסי תלבושת של החיידרים החסידים חזקות מפלדה !!!!!
הם אכן קצת רחבות אבל אפשר להצר .....
וכן גם המכנסי בית ספר של נקסט מצוינות ועמידות מחורים לפחות עונה אחת ....
ובאמת צריך להבין שככל שהמכנס צר יותר כך גבוהים הסיכויים שהוא יקרע מהר יותר ......
בחנות que או בפנינת חמד בירושלים או ברחוב כהנמן בבני ברק כנראה שיש עוד ערים אבל אין לי מושג עולה 55 שקלים למכנסמאיפה קונים אותם?
איפה קונים אותם?המכנסי תלבושת של החיידרים החסידים חזקות מפלדה !!!!!
הם אכן קצת רחבות אבל אפשר להצר .....
וכן גם המכנסי בית ספר של נקסט מצוינות ועמידות מחורים לפחות עונה אחת ....
ובאמת צריך להבין שככל שהמכנס צר יותר כך גבוהים הסיכויים שהוא יקרע מהר יותר ......
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים