נכתב ע"י dy101;2229729:את בטח מורה,
עד כמה שאני יודעת הם עושים את זה כדי לחסוך לעצמם התחייבויות שונות כלפי העובדים, לכן הם שולחים מכתב פיטורים גם בלי לפטר באמת.
מה זה אומר בדיוק- אפשר לשאול אולי את הרב גולדנטל, הוא אמור להבין בזה.
נכתב ע"י איש שמח;2230047:את האמת- לפעמים אני מתגעגע ליואב ללום...
נכתב ע"י dy101;2229729:את בטח מורה,
עד כמה שאני יודעת הם עושים את זה כדי לחסוך לעצמם התחייבויות שונות כלפי העובדים, לכן הם שולחים מכתב פיטורים גם בלי לפטר באמת.
מה זה אומר בדיוק- אפשר לשאול אולי את הרב גולדנטל, הוא אמור להבין בזה.
נכתב ע"י תקוה;2231301:אני לא מורה.
אלא גרפיקאית של מוסד חרדי. קיבלתי ואני עדיין בתקופה מוגנת.
חזרתי עם הרעת תנאים ואני מחפשת עבודה... השאלה האם עד כלות התקופה המוגנת אני יכולה להשתמש בזה?
נכתב ע"י איש שמח;2230047:אם יש משהו שמקומם אותי בטירוף- זה הדבר הזה.
איך הידיים של המנהלים לא רועדות כאשר הם שולחים את המכתבים האלו?
הרי החוקים של וותק נועדו כדי לסייע לכולן, לא לאיזו אליטה. מאיפה נובעת החוצפה הזו להשים ללעג ולקלס ציבור שלם של נשים עובדות??
למה אין איזו אישה אמיצה שמוציאה היתר מבי"ד ותובעת אותם? הרי 'המפורסמות אינן צריכות ראיה' שהמנהלים הכבודים לא בדיוק רבעים ללחם... שלא לדבר על ג'יפים ומותרות אחרים.
את האמת- לפעמים אני מתגעגע ליואב ללום...
נכתב ע"י תקוה;2231301:אני לא מורה.
אלא גרפיקאית של מוסד חרדי. קיבלתי ואני עדיין בתקופה מוגנת.
חזרתי עם הרעת תנאים ואני מחפשת עבודה... השאלה האם עד כלות התקופה המוגנת אני יכולה להשתמש בזה?
נכתב ע"י איש שמח;2230047:אם יש משהו שמקומם אותי בטירוף- זה הדבר הזה.
איך הידיים של המנהלים לא רועדות כאשר הם שולחים את המכתבים האלו?
הרי החוקים של וותק נועדו כדי לסייע לכולן, לא לאיזו אליטה. מאיפה נובעת החוצפה הזו להשים ללעג ולקלס ציבור שלם של נשים עובדות??
למה אין איזו אישה אמיצה שמוציאה היתר מבי"ד ותובעת אותם? הרי 'המפורסמות אינן צריכות ראיה' שהמנהלים הכבודים לא בדיוק רבעים ללחם... שלא לדבר על ג'יפים ומותרות אחרים.
.
נכתב ע"י עט הדר;2230576:קל מאוד לדבר.
כאשר תיחשפו להוצאות ולבעיות עמם מתמודדים בעלי הגנים הפרטיים - תחשבו אחרת.
מקרה מאחורי הקלעים שאולי יאזן את ההתלהמות נגד המנהלים:
בעל עמותה אשר לו כמה וכמה גנים המתוקצבים בצורת המוכש"ר, אדם הגון מוסרי ואנושי, שלח בסוף השנה מכתבי פיטורין לכולן, וגם שילם להם פיצויים.
הוא הסביר להם שלפי תקנות משרד החינוך עליו לשלם משכורות גבוהות לגננות עם ותק וכו', ומכיון שאת המבנים שהגנים שוכנים בו הוא שוכר בטבין ותקילין, הוא נאלץ לעשות חשבון של רווח מול הפסד, שלא כגני עירייה וכו' שלא מסתכלים על ריווחיות.
לכן הוא נאלץ לפטר ולקבל את כולן מחדש... כדי שלא לשלם משכורות לפי הותק.
כך שזה לא מכרה זהב כמו שזה נראה...
נכתב ע"י אחד פלוס;2232140:התפטרות לאחר הרעת תנאים דינו כפיטורין.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2232346:תקופה מוגנת - הכוונה לאחר חופשת לידה?
אם כן, אין לך צורך במכתב הפיטורין. את יכולה להתפטר מעצמך ולקבל פיצויים.
חני
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים