נכתב ע"י Srool;312489:אני לא נסחף.
האקסיף במיוחד בשבילך, כבוד המורה:
מרחק מוקד: לניחושך..
F8
ISO 400
1/80 שניה
מצב מידת אור: ספוט
כבל משחרר (אני קורא לזה פשוט 'שלט) וחצובה יש לי, הם לא היו איתי בזמן הצילום.
ועכשיו זה הזמן לשאול כמה שאלות על העדשה (ומי כמוך מכיר אותה):
1.מה נותן כפתור ה LIMIT/FULL, למה הוא מתייחס?
2. יחס ההגדלה משתנה לפי המרחק שלי מהאובייקט, נכון? כדי לצלם ביחס של 1:1 צריך להיות במרחק של כ10 ס"מ מהאובייקט. זה אפשרי בצילומי חרקים?
מעבר לזה, במרחק שכזה היו רואים רק חלק קטנטן מהקורים ורציתי להראות את הרשת.
קיצר, איך אתה היית מצלם את הדבר הזה?
3. פילטר קלוז אפ קשור במשהו ליחס ההגדלה? (עדיין אין לי, זה בתכנון)
נכתב ע"י Srool;312515:תמירו, איו תגובה מפורטת... יקח לי זמן להבין את זה..
ב. בטח שקראתי את המדריכים שלך! רק שזה לא כ"כ פשוט ליישם...
האמת, פעם חשבתי שמאקרו זה ממש קל אם יש עדשה מתאימה. היום אני יודע שטעיתי..
זה דבר מסובך ברמות בל יתוארו.
יש דרך לדעת מה יחס ההגדלה לאחר הצילום? לא ראיתי דבר כזה באקסיף
ד. אני לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו דבר, אבל שלישיית פילטרי קלוז-אפ (1,2,4) עולה כ-300 ש"ח, וטבעת הערכה (teleconverter 1.4) עולה בסביבות 1200 ש"ח.. אם כבר, אזה נכון לעכשיו אני אלך על הפילטרים. בכל מקרה הוצאתי לאחרונה יותר מדי כסף על צילום..
ה. אתה לא רציני לגבי הפוקוס הידני, נכון? את התמונה הזאת לדוגמא צילמתי עם פוקוס ידני. האוטומטי בכלל לא הצליח לתפוס את הקורים..
לגב הקלאץ', כבר הבנתי את זה לבד, בכל מעבר מאוטו' לידני ולהיפך אני מזיז את הכפתור ומזיז את הטבעת של העדשה.
אגב, אני חייב לציין שאני ממש אוהב את הסיבות שאתה כותב אחרי תיקונים בהודעה..
' נערך לאחרונה על ידי tamiro, היום בשעה 00:26 סיבה: לא מגלה '
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //