- הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1505700:היה ביסלי בצורת מלבן ארוך
לא זוכרת איך קראו לטעם
שם מוזר , משהו עם ק'.
מסטיק אטלס
טאקו.
באמת חבל שהפסיקו איתו.
לא זוכרת איך קראו לטעם
שם מוזר , משהו עם ק'.
מסטיק אטלס
לא זוכרת איך קראו לטעם
שם מוזר , משהו עם ק'.
מסטיק אטלס
טאקו היה עגול, המלבן זה שום בצל.נכתב ע"י לללי;1505737:טאקו.
באמת חבל שהפסיקו איתו.
נכתב ע"י קריאייטיבית;1505943:מי זוכר??
צפה בקובץ המצורף 224043
רק לי זה מעורר זכרונות מתוקים??
אם מישהו יודע איפה משיגים..........
אשמח מאאאאאאאד!!!!
לא זוכרת איך קראו לטעם
שם מוזר , משהו עם ק'.
מסטיק אטלס
נכתב ע"י mig;1505963:אני מחפשת סוכריות לייקריץ בהכשר מהודר.
הסוכריות בגווני ירקרק, תכלת, כתום, לבן וורוד,
המיסו בפה צבע לבן ובפנים היה צינור לייקריץ שחור.
צפה בקובץ המצורף 224043
אשמח מאאאאאאאד!!!!
נראה לי שזה נכחד מהעולם עקב ציד בלתי חוקי.נכתב ע"י mig;1505963:אני מחפשת סוכריות לייקריץ בהכשר מהודר.
צפה בקובץ המצורף 224043
אשמח מאאאאאאאד!!!!
יש בחנות ממתקים ברחוב עלי הכהן ירושלים.נכתב ע"י mig;1505963:אני מחפשת סוכריות לייקריץ בהכשר מהודר.
לגמרי לא הוכחד, בחו"ל הוא עדיין נמכר בעותקים רבים...נכתב ע"י קקטוס;1506940:נראה לי שזה נכחד מהעולם עקב ציד בלתי חוקי.
אולי הממתק שאני מתגעגע אליו יותר מכל..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //